Вашата оценка

НОВА ГОДИНА в ДУБАЙ – градът на сънищата, бъдещето и чудесата

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Дубай




Прикачен файл: 10733DUBAI NY 2018.docx

Програма
1 ден София – Дубай
Излитане от летище София с директен чартърен полет на Bulgarian Air Charter. Кацане на летище Шаржа и трансфер до избрания хотел (около 30 - 40 минути). Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден – Дубай – посещение на Бурж Халифа (Burj Khalifa) – „At the Top”(по желание)
Закуска. Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност в рамките на няколко часа да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Ще посетим Дубайския исторически музей с фигури, където е показано цялото развитие на Дубай от времето на бедуините, ловците на бисери и пиратите от Персийския залив до съвременния мегаполис. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Екскурзията ще завърши в Дубай Мол. Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” (55.00 евро) Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света? Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой. Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина – (65.00 евро; деца: 55.00 евро) Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки. Нощувка.
3 ден Дубай – посещение на Вълшебните градини (по желание)
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Цветната градина Dubai Miracle Garden (35.00 евро). Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да можете да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Вълшебните градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 45 милиона растения. Новогодишна Гала Вечеря Специална програма с DJ и много танци, веселие, маски и фойерверки! Подгответе Вашите официални тоалети. Меню от отбрани и разнообразни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.
4 ден Дубай - пустинно джип сафари с вечеря
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря (60.00 евро; деца: 45.00 евро ) Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц. Нощувка.
5 ден Абу Даби
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Екскурзия до Абу Даби (55.00 евро; деца: 45.00 евро ) Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “найзеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини. По време на екскурзията ще видите най-забележителните сгради, архитектурата на които е доста поразлична от тези в Дубай. Ще бъдете очаровани от Бялата джамия „Шейх Зайед” – найголямата в ОАЕ и една от най-големите в света с капацитет 40 000 души (фото-стоп отвън и влизане в джамията при възможност), както и от впечатляващия хотел с вид на замък Emirates Palace, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал Араб 7* в Дубай (фото-стоп отвън). Ще посетите Heritage village – комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти, модел за напоителна система, използвана в миналото и да си купите сувенири. След свободното време за обяд, ще видите също така пистата за Формула 1 (панорамно от автобуса) и ще посетите магазина за сувенири на Ferrari World. Опция: Вечеря в хотел Армани 5* – (135.00 евро) Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата “Бурж Халифа”. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж. Нощувка.
6 ден
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище Шаржа. Полет за България с полет на Bulgarian Air Charter и кацане на летище София с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства. ЧАО, ДУБАЙ! ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

хотел

тип помещение

турист в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен на доп. легло

Дете
(
2-5 г.) без доп. легло

Дете

(6-11 г.) без доп. легло

Дете

(2-11 г.) на доп. легло

3* Ibis One Central

стандарт

945 EUR

1170 EUR

n/ a

n/ a

n/ a

n/ a

3* Ibis Deira City Center

стандарт

995 EUR

1275 EUR

n/ a

n/ a

n/ a

n/ a

4* Grand Belview

делукс

1040 ЕUR

1360 EUR

965 EUR

715 EUR

780 EUR

965 EUR

4* City Seasons

делукс

1 070 ЕUR

1425 EUR

n/ a

715 EUR

780 EUR

n/ a

4* Novotel City Center

делукс

1 210 EUR

1660 EUR

965 EUR

715 EUR

735 EUR

965 EUR

4* Emirates Grand Hotel

делукс

1 220 EUR

1720 EUR

995 EUR

715 EUR

800 EUR

965 EUR

4* Emirates Grand Hotel

апарта

мент

1 320 ЕUR

1895 EUR

995 EUR

715 EUR

800 EUR

965 EUR

 

 


Цената включва:
  • Двупосочен самолетен билет София-Дубай–София;
  • летищни такси;
  • чекиран багаж до 20 кг;
  • един брой ръчен багаж до 7 кг с размер 56/45/25 см
  • трансфер летище−хотел−летище;
  • 5 нощувки със закуски в избрания хотел;
  • Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език;
  • медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро;
  • обслужване на място от лицензирани екскурзоводи на български език;
  • водач от агенцията.
Цената не включва:
  • Екскурзиите (опциите) срещу допълнително заплащане;
  • Новогодишно “all inclusive” празненство с богато меню и включен трансфер в тържествената бална зала в хотел 5* Roda Murooj (заплаща се задължително) както следва:
  • ПАКЕТ 1 с алкохолни напитки: 145 евро (за възрастни над 20 години)
  • ПАКЕТ 2 без алкохолни напитки: 110.00 евро (за младежи от 12 до 20 години)
  • ПАКЕТ 3 без алкохолни напитки: 90.00 евро (за деца от 6 до 11 години)
  • ПАКЕТ 4 без алкохолни напитки: 40.00 евро (за деца до 5 години)
  • Разходи от личен характер
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва: - 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3 USD за хотели 3*.
  • Забележка: Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България.
Други:
Начин на плащане: Депозит – 50% при записване. Пълно плащане - минимум 30 дни преди заминаване.
Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.


Оферта № Е10733


Може да разгледате и други предложения за Дубай
Дубай - Дубай Марина с 6 нощувки
Дубай - Дубай Марина с 6 нощувки
Маршрут:
Известен с пясъците, слънцето и Арабското гостоприемство, някога той е бил малко рибарско градче, посещавано от персийски търговци и подслонявало бедуинските рибари и търсачите на перли. Днес джамиите и кулите на Стария Дубай се оглеждат в новите блестящи небостъргачи.
Настаняване в квартал Дубай Марина в хотел Stella Di Mare Dubai Marina 5*.
Хотелът е разположен на 10 мин. пеша от плажа на JBR и емблематичния плажен клуб „Бла-Бла“, както и пешеходната зона на района с множество заведения и магазини в сърцето на Дубай Марина.
Включена полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език и посещение на наблюдателна площадка The View At The Palm и посещение на Al Shindagha Museum \"Раждането на един град\" е модерно мултимедийно преживяване, което превежда посетителите през драматичното развитие на района през вековете.
Дати на отпътуване: 17.10.24; 09.11.24; 16.11.24; 30.11.24; 17.01.25; 12.02.25; 02.03.25; 03.03.25; 16.03.25; 29.03.25
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1953.87 лв.
Дубай - Дубай Марина със 7 нощувки
Дубай - Дубай Марина със 7 нощувки
Маршрут:
Известен с пясъците, слънцето и Арабското гостоприемство, някога той е бил малко рибарско градче, посещавано от персийски търговци и подслонявало бедуинските рибари и търсачите на перли. Днес джамиите и кулите на Стария Дубай се оглеждат в новите блестящи небостъргачи.
Настаняване в квартал Дубай Марина в хотел Stella Di Mare Dubai Marina 5*. Хотелът е разположен на 10 мин. пеша от плажа на JBR и емблематичния плажен клуб „Бла-Бла“, както и пешеходната зона на района с множество заведения и магазини в сърцето на Дубай Марина.
Включена панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език и посещение на наблюдателна площадка The View At The Palm - 360 градусова спираща дъха панорамна гледка на острова Палм Джумейра от 240 метра височина, разкриваща красотата на Палмата и Арабския залив отвисоко.
Включено посещение на Al Shindagha Museum - Разположен покрай историческите води на Дубай Крийк, музеят разказва гордата история на миналото и традициите на нацията. Музеят в тема \"Раждането на един град\" е модерно мултимедийно преживяване, което превежда посетителите през драматичното развитие на района през вековете.
Дати на отпътуване: 01.09.2024; 06.12.2024
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1856.08 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах