Вашата оценка

Речен круиз по Рейн и холандските канали - Холандия и Белгия

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Белгия




Програма
Програма
Програма 
1 ден 25.04.2018 Амстердам 
Настаняване на речния кораб на пристанището в Амстердам след 16.00 ч. Вечеря. Информационна среща на борда. 

2 ден / 26.04.2018 Амстердам 
Закуска. Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите, през времето на Златния му век през 17 век, се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. По време на разходката ще видите красиво декорираните къщи, превърнали се в символ на Холандия, главния площад Дам, Кралския дворец, Националния музей и цветния пазар. Обяд на кораба. Екскурзия до цветните градини Кукенхоф. Изключено е да си в Холандия през пролетта и да не посетиш най-известните градини в света, които отварят врати само за 2 месеца всяка година. Повече от 7 милиона лалета, нарциси и зюмбюли покриват 32 хектара с цветове и аромати. Връщане в Амстердам. Вечеря. Корабът отплава в 23.00 ч. 

3 ден / 27.04.2018 Ротердам 
Пристигане в града около 06.00 ч. Закуска. Обиколка на Ротердам, град известен със съвременната си архитектура и иновативни конструкции. Ще видите иконата на града – моста Еразмус, получил заради формата си прозвището Лебеда и Кубичните къщи на архитекта Пиет Блом, които наподобяват дървета в гора. След обяд на борда може да се включите в екскурзия до Делфт и Хага. Делфт е известен с връзките си с кралското семейство, художника Йоханес Вермеер и производството на типичната холандска синьо-бяла керамика. След разходка из старинния център, пълен с исторически сгради ще отпътувате за Хага – дом на кралското семейство и на холандския парламента. Разходка из старинния център със запазени сгради от времето на средновековието, ренесанса и барока. След вечеря на борда корабът отплава за Гент в 22.00 ч. 

4 ден / 28.04.2018 Гент 
Закуска. Пристигане в Гент около 09.30 ч. Разгледайте един от най-красивите белгийски градове, където всяка сграда разказва история и всяка фасада крие легенда. Разходката ще ви запознае с най-известните забележителности на града, както и с местата, където местните се отбиват да пийнат по едно с приятели. Обяд на борда. Ако обичате историята, то екскурзия до Брюж е задължителна. Прекарайте няколко часа в един от най-добре запазените средновековни европейски градове. През време на съществуването си той винаги е играл важна роля в западната търговията, както и в артистичната и архитектура еволюция на Европа. Наричан е Северната Венеция заради каналите, кръстосващи стария град, който е включен в листата на ЮНЕСКО. Връщане в Гент. Вечеря. Отплаване за Брюксел в 21.00 ч. 

5 ден / 29.04.2018 Брюксел 
Закуска. Пристигане в Брюксел в 09.00 ч. Нашата екскурзия ще започне с впечатляващия площад Гранд Плейс, обграден с исторически сгради, където всеки две години се прави килима от цветя. Ще видите и статуята на пикльото, която се намира в близката уличка. След пешеходната разходка ще продължите с автобус към Атомиума, считан за символ на града, както и Японската кула и Китайския павилион. Следват Кралската резиденция, двореца на правосъдието и сградите на Европейския парламент Обяд на борда. Свободно време за самостоятелни разходки. Вечеря. Отплаване за Антверпен в 23.00 ч. 

6 ден / 30.04.2018 Антверпен 
Пристигане в Антверпен в 05.00 ч. Закуска. Градът е известен с художника Питър Пол Рубенс, чиято къща ще посетите. Ще разгледате още старата крепост, търговските къщи, площада с кметството, Катедралата, а после ще се разходите из главната улица на града. Обяд на борда. Свободно време в града. Корабът отплава в 19.00 ч. Пристигане в Дордрехт след полунощ. 

7 ден / 01.05.2018 Дордрехт 
Закуска. Екскурзия из Дордрехт, град разположен на остров между няколко реки. Някога тук е било най-старото търговско пристанище в страната. Разходката из стария град ще ви срещне с типичните холандски къщи, канали с дървени мостове, впечатляващи църкви и фантастична атмосфера. Корабът отплава в 13.30 ч. Обяд на борда. Свободен следобед на кораба. Вечерта ще имате прощална капитанска вечеря. Пристигане в Амстердам в 21.00 ч. Последен спомен от холандската столица, включете се в нощен пешеходен тур из квартала на Червените фенери. Това интригуващо и пълно с тайни място е разположено в най-старата част на града. Очаква ви вълнуваща и неочаквана среща с нощния живот на холандската столица. 

8 ден / 02.05.2018 Амстердам 
Освобождаване на кораба след закуска. 

Условия 
  • Резервации се приемат с авансово плащане от 500 лева на човек.
  • Втори аванс от 500 лева се дължи до 01.10.2017
  • Пълно плащане до 02.02.2018
  • Клиентът може да се настани на кораба в първия ден на круиза след 16.00 ч.
  • Освобождаването на кораба в Амстердам последния ден е между 08.00 и 10.00 ч. сутринта.
  • Корабът не предлага настаняване в тройни каюти.
  • Деца до 12г. не ползват отстъпка от цената за настаняване на круиза.
  • Деца до 12г. ползват отстъпка от 50% само от допълнителните екскурзии.
  • При метеорологични проблеми е възможна промяна в местата и часовете на спиране на кораба.
  • Допълнителните екскурзии се провеждат с превод на български език.
  • Минимален брой участници в пътуването – 90 броя.
  • Дата за потвърждаване на круиза 01.02.2018.
  • Необходими документи: валидна лична карта или валиден задграничен паспорт.
  • Ваксинации: по дестинацията не са необходими ваксинации.
  • Часовете на пристигане и отпътуване са примерни. Възможни са промени.
  • Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
  • Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № 03700100001324
  • Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Алианц.
Хотели
Цени 
  На човек в двойна каюта Единична каюта
ПРОМО  850 евро / 1665 лв.
Основна палуба 885 евро / 1735 лв. 1585 евро / 3106 лв.
Средна палуба 945 евро / 1852 лв. 1645 евро / 3324 лв.
Горна палуба 995 евро / 1950 лв. 1695 евро / 3322 лв.
  • Промоционалните каюти са на основната палуба


Информация за кораб Bellejour 
Круизен кораб Bellejour е построен през 2004 г. и реновиран през 2013 г. Разполага с 90 каюти, разположени на три дека. Каютите на основен дек са с прозорци, които не се отварят. На средна и горна палуба разполагат с големи френски прозорци, които предоставят прекрасна гледка и се отварят. Каютите са с едно двойно или две разделени легла, сателитна ТВ, сейф, телефон, сешоар, мини бар, индивидуален климатик, тоалетна и баня. Корабът разполага с ресторант, бар и кафе, библиотека, бутик, сауна с джакузи, слънчева тераса с шезлонги. 
Информацията за кораба е валидна към 20.07.2017 г., възможни са промени. 


Цената включва:
  • 7 нощувки в двойна каюта;
  • 7 закуски, 6 обяда, 7 вечери, следобедно кафе със сладки или среднощна закуска в зависимост от дневната програма;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
  • Тур мениджър по време на круиза на български език;
  • Пристанищни такси.


Цената не включва:
  • Самолетен билет и двупосочен трансфер;
  • Допълнителни екскурзии, заявяват се и се заплащат от България,
  • Напитки по време на хранене;
  • Бакшиши към персонала.




Оферта № Е11171


Може да разгледате и други предложения за Белгия
БЕНЕЛЮКС - аромат на шоколад и ухание на лалета
БЕНЕЛЮКС - аромат на шоколад и ухание на лалета
Маршрут: София – Амстердам – Заансе Сханс – Гитхорн – Ротердам – Делфт – Хага – Лайден – Антверпен – Брюксел – Гент – Брюж – Люксембург – Брюксел – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2150.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах