Вашата оценка

КУБА – колониална Хавана и Варадеро

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Куба






Групово пътуване с водач на български език!

Ако някога сте си мечтали да се откъснете от забързаното ежедневие и да се потопите в спокойното безвремие, което предлагат само  някой отдалечени екзотични кътчета, то Куба е вашата дестинация. Възползвайте се от една от последните възможности да видите острова на Хемингуей, недокоснат и неопетнен от комерсиализма на съвременната епоха. Елате с нас в Куба, отдайте се на незабравима фиеста пропита от аромата на пури и вкуса на мохито. Вижте колониалната архитектура на Хавана и посетете любимото заведение на Хемингуей Бодегита дел медио. Почувствайте атмосферата на Карибите и се насладете на ситния бял пясък, тюркоазено сините води и парещите слънчеви лъчи на курорта Варадеро.....

Изживейте мига !

Прикачен файл: 11184CUBA - Havana, Varadero - 2018.doc

Програма
1 ден София – Истанбул - Хавана
Излитане в 21.15 ч. от летище София с полет на авиокомпания TURKISH AIRLINES. Кацане в Истанбул в 23.50 ч. Излитане в 02.05 ч. за Хавана.
2 ден Хавана
Кацане на летище Хосе Марти Хавана в 07.35 ч. Разходка в старата част на града с включен обяд. Настаняване в хотел Memories Miramar 4*. По желание посещение на един от най-известните нощни клубове Тропикана. Можете да се насладите на шоуто с чаша вино и ¼ отлежал кубински ром, кола. Нощувка.
3 ден Хавана - целодневна обиколка с включен обяд
Закуска. Начало на панорамна обиколка на Хавана: обиколката започва с класически американски ретро автомобили с открит покрив. Ще има няколко спирки по пътя « Tribuna Anti-Imperialista“ , пазара за плодове и заеленчуци, площада на Джон Ленън, гробищният парк Христофор Колумб, площада на Революцията, Китаийския квартал. Обиколката ще продължи до обяд и ще завърши в старият град. Обяд. След обяд програмата ще продължи пешеходно в старата Хавана и нейните прекрасни сгради и площади в колониален стил, датиращи от 16 век, днес признати от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Връщането в хотела ще стане с най –популярният транспорт в Хавана coco taxis. Ще разгледаме крайбрежния булевард „Малекон” – романтично място за музиканти и влюбени. Вечеря в ресторант на пешеходно разстояние от хотела. Нощувка.
4 ден Хавана - Варадеро
Закуска. Свободно време в Хавана. В 12.00 ч отпътуване за Варадеро. Настаняване в хотел Gran Memories Varadero All Inclusive resort на брега на морето. Вечеря. Нощувка.
5 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободно време за почивка в хотел Gran Memories Varadero All Inclusive resort на брега на морето. Нощувка.
6 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободно време за почивка в хотел Gran Memories Varadero All Inclusive resort на брега на морето. Нощувка.
7 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободно време за почивка в хотел Gran Memories Varadero All Inclusive resort на брега на морето. Нощувка.
8 ден Варадеро (All inclusive)
Закуска. Свободно време за почивка в хотел Gran Memories Varadero All Inclusive resort на брега на морето. По желание: посещение на един от най – известните нощни клубове Тропикана. По време на шоуто ще имате по чаша вино и ¼ отлежал Кубински ром и кола. Нощувка.
9 ден Варадеро - Хавана
Закуска. Ранен трансфер до летището в Хавана. В 09:35 ч полет от Хавана за Истанбул с Turkish Airlines.
10 ден Истанбул - София
Кацане в Истанбул в 10.10 ч. Полет за София в 14.45 ч. и кацане на летище София в 15.05 ч.


Цената включва:
  • самолетен билет на TURKISH AIRLINES София – Истанбул – Хавана – Истанбул – София, летищни такси на стойност 320 EUROкъм 10.01.2018 г./лет. Такси подлежат на препотвърждение един месец преди отпътуване/, 2 нощувки със закуска в Хавана в хотел 4**** , 5 – във Варадеро в хотел 4**** на база All inclusive, 2 обяда по време на разходките в Хавана, 2 вечери в Хавана, всички трансфери, упоменати в програмата, туристическа програма в Хавана с класически американски ретро автомобил с открит покрив, местен екскурзовод на руски език за туровете, водач-екскурзовод от България п време на цялото пътуване,
  • Медицинска застраховка с покритие 20 000 евро.
Цената не включва:
  • Кубинска Виза - 15 USD при самостоятелно подаване на документи; 40 USD при групово подаване на документи; разходи от личен характер; посещение на кабаре Тропикана с включен куверт с напитка - 190 лв.( ¼ ром + 2 безалкохолни ); бакшиши – 2 долара за екскурзовода и 2 долара за шофьора на ден; държавна Такса, която се заплаща при напускане на Куба – 25 USD
  • Ако е необходимо такса доставка на паспорт с виза - 10-30 лв.
Други:
Доплащане за: единична стая – на заявка-потвърждение от хотела
Доплащане за: Кубинска Виза - 15 USD при самостоятелно подаване на документи; 40 USD при групово подаване на документи
Минимален бр. туристи : 25
Срок за уведомление при недостигнат минимален бр.: 7 дни преди началната дата
Необходими документи: задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към крайната дата на пътуване; няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Куба. За издаването на кубинска туристическа виза е необходимо да се представят валиден задграничен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на пътуване.
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 60 дни преди отпътуване
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Забележка: цената на пътуването е калкулирана при курс 1 USD = 1.75 лв.При промяна на съотнощението с повече от 0,03 лв.Цената на пътуването ще се прекалкулира!


Оферта № Е11184



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах