Вашата оценка

ШВЕЦИЯ - СТОКХОЛМ – Глобално Рали 2019!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Скандинавия





Програма
1 ден София – Варшава – Стокхолм
Среща на летище София и полет за Варшава в 05.35 ч. Кацане в Полша в 06.35 ч. и в 08.05 ч. полет за Стокхолм. В 09.50 ч. кацане в шведската столица. Трансфер до хотел в центъра на града. Оставяне на багажа и по обед, начало на 4 часов тур на града с местен екскурзовод на английски/руски език. Обиколката включва сградата на Кметството, старият град с Кралския дворец (отвън), сградата на Парламента, Островът на аристократите, на който се намират дворците на знатните шведски родове и църквата-пантеон на династията Ваза – Ридарскиркан. Връщане в хотела. Настаняване. Нощувка.
2 ден Стокхолм
Закуска. Свободно време в Стокхолм, или по желание и срещу допълнително заплащане посещение на замъка Дротнингхолм в околностите на шведската столица. Нощувка.
3 ден Стокхолм
Закуска. Ден, предвиден за провеждане на Forever рали. Нощувка.
4 ден Стокхолм
Закуска. Ден, предвиден за провеждане на Forever рали. Нощувка.
5 ден Стокхолм - Варшава
Закуска. Свободно време в Стокхолм, което може да се използва за посещение на някой от многобройните музеи на града, сред които са Скансен, един от най-старите етнографски музеи на открито, където са изложени сгради и постройки от различни части на Швеция, редом с традиционни занаяти и животни характерни за северните страни. Интерес представляват и музеят Васа, художествената галерия, Галерията за модерно изкуство, както и кралските апартаменти в двореца. Разходка с лодка по водите на езерото Меларен, е също изживяване, което се помни дълго от посетителите на най-великолепната северна столица. В ранния следобед трансфер до летището и в 19:30 ч. полет за Варшава. Кацане в полската столица 21.10 ч. и в 22.50 ч. отпътуване за България
6 ден София
Кацане на летище София в 01.35 ч.



Цената включва:
  • самолетни билети за полет София – Варшава – Стокхолм – Варшава – София с включени летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 20 кг, 4 нощувки съз закуска в хотели 3***/4**** в Стокхолм – по избор, трансфери: летище – хотел – летище, обиколка на Стокхолм с местен екскурзовод на английски език и транспорт по време на обиколката.
Цената не включва:
  • екскурзия до двореца Дротнингхолм, транспорт от/до конгресния център в дните на ралитата.
Други:
Доплащане за: медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на ЗД „Евроинс“ – 14 лв., над 65 г. – 21 лв., над 70 г. – 28 лв.
Хотелско настаняване в хотел 4* - Freyshotel 4**** - https://www.freyshotels.com/ - 280лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Начин на плащане: депозит – 300 лв до 21.01.2019г., второ плащане 400 лв. до 27.02.2019 г., доплащане – до 50 дни преди отпътуване.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: самолет, автобус


Оферта № Е11361


Може да разгледате и други предложения за Скандинавия
Твоята СКАНДИНАВИЯ - четирите скандинавски столици и 
фиордите
Твоята СКАНДИНАВИЯ - четирите скандинавски столици и фиордите
Маршрут: София – Белград - Стокхолм - ферибот TALLINK SILJA LINE – Хелзинки – ферибот TALLINK SILJA LINE – Стокхолм – Осло - автобус и ферибот - Зьогне фиорд – Берген – Осло – Гьотеборг – Хелзингборг – Малмьо – Копенхаген – Хелзингьор – Кронборг – Копенхаген - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 3740.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах