Вашата оценка

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Чехия




Прикачен файл: 11520New Year 2020 Praga.docx

Програма
1 ден 29.12.2019
Среща на летище София в 12.30 ч. за директен полет FB 301 на Bulgaria Air от София до Прага в 14:35 ч. Пристигане на летище Прага в 15:35 ч. Посрещане и трансфер до хотел Clarion Congress 4*- с много висока оценка от туристи от цял свят. Разположен е над голям МОЛ, под който е спирката на метрото. Разполага с 3 ресторанта и СПА център. Настаняване в хотела. По желание и срещу доплащане - Вечеря във фолклорен ресторант с програма.Вечерята е от 20.00 - 22.30 ч. - 4 ястия, неограничена консумация на вино, бира и безалкохолно, двупосочен трансфер от хотела и фолклорна програма от чешки народни песни и танци. Връщане в хотела. Нощувка. Цена: 50 евро/ възрастен, 25 евро/ деца до 11.99 г. Включва: 4 ястия, неограничена консумация на вино, бира и безалкохолно и програма.
2 ден 30.12.2019
Закуска. Екскурзионна програма в Прага /включена в цената/.Трансфер с автобус до центъра на града - Храдчани за пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод на български език. В програмата: Пражки Храд – стария замък (отвън), катедралата “Св. Вит” (влиза се вътре, но без да се прави пълна обиколка), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, Мала страна, Стената на Джон Ленън, Карловия мост, Старе место с Тинския храм, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. (“Орлой”), Нове место – Вацлавския площад; Унгелт – най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепният Пражки общински дом (Обецни дум), Карловият Университет, най-старият в Централна Европа и театърът. Свободно време. Връщане в хотела с метро. По желание и срещу доплащане - Вечеря-спектакъл в средновековна кръчма в центъра на града от 20.00 ч. - 22.30 ч.Цена: 60 евро/ възрастен, 50 евро/ деца до 11.99 г. Включва: 5 ястия, неограничена консумация на вино, бира и безалкохолно. и програма - танци, музика, рицарски двубои, огнено шоу. Не включва: транспорт Нощувка.
3 ден 31.01.2019
Закуска. Свободно време. По желание срещу доплащане - Полудневна екскурзия до Кутна Хора.Отпътуване около 09.00 ч. от хотела и след около час пътуване през красивата Бохемия, пристигате в Кутна Хора, град-обект на Световното културно наследство на ЮНЕСКО, който процъфтява в миналото, благодарение на сребърните мини и се превръща във втория най-важен град след Прага в Кралство Бохемия. По време на екскурзията ще видите всички важни средновековни и барокови паметници, като бившия Централен кралски монетен двор, внушителния интериор на Катедралата „Св. Барбара“, както и костницата, известна със сложната си декорация от човешки кости. Завръщане в хотела около 15 .00 ч. Цена: 42 евро. Екскурзията се провежда при минимум 10 души. Включва: транспорт и местен екскурзовод на български език. Не включва: входната такса се заплаща се на място - 9.3 евро/ възрастен, около 6.50 евро/ ученици. Връщане в хотела около 15.00 ч.. Свободно време. Новогодишна Гала Вечеря в балната зала на хотела (заплаща се задължително).Цена 180 лв на възрастен и 90 лв за дете до 9.99 год. Вечерята е на бюфет от 19:30 до 00:00 ч., с вкл. 2 чаши шампанско, неограничена консумация на безалкохолни напитки, бира, вино и топли напитки. Ресторантът е отворен до 01:00 ч., но след полунощ гостите заплащат допълнително консумацията. Нощувка.
4 ден 01.01.2020
Закуска. Свободно време. По желание и срещу доплащане - Целодневна екскурзия до Карлови Вари.Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Цена: 58 евро. Екскурзията се провежда при минимум 10 записани. Включва: транспорт и местен екскурзовод на български език. Не включва: входни такси по желание извън програмата Връщане в хотела. По желание и срещу доплащане - Вечеря - круиз по р. Вълтава от 19:00 ч. - 22.00 ч.Круизът продължава около 3 ч. с вечеря на блок маса, един аперитив и музика на живо. Допълнителни напитки по желание се заплащат. Цена: 52 евро/ възрастен, 34 евро/ дете до 10.99 г. Не включва: транспорт Нощувка.
5 ден 02.01.2020
Закуска. Освобождаване на хотела в 9.00 ч. и трансфер до летището за полет FB 302 до България в 12.10 ч. Пристигане в София в 15.0 ч. До 3 януари в Прага има Коледен базар – всеки ден от 10 до 22 ч – един от най-известните в Европа, разположен в Стария град и Венцеславския площад. Многото подаръци и сувенири, които ще видите са само малка част от колоритната гледка – греяно вино, наденички и триделник – типичен местен сладкиш, много музика и песни и разбира се – празнично настроение.


Оферта № Е11520


Може да разгледате и други предложения за Чехия
ГEРМАНИЯ и ЧЕХИЯ - най – доброто от Саксония и Южна 
Бохемия
ГEРМАНИЯ и ЧЕХИЯ - най – доброто от Саксония и Южна Бохемия
Маршрут: София – Берлин – Дрезден – Лайпциг - Прага - Чешки Будейовице – Чешки Крумлов – Хлубока – Загреб – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1590.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах