Вашата оценка

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Македония




Защо да изберем тази оферта за Нова година?
Два топ хотела в Охрид на една цена! Изберете хотелът, който ви допада повече, без това да се отрази на цената.
Традиционна екскурзия с много доволни туристи и отлично настроение, с което да започнем новата година.

Защо да посрещнем Нова година в Охрид?
Добри пътни условия. Няма да се притесняваме, че не знаем езика - разбираме се много добре и на български. Чудесна кухня в големи порции. Красива природа и приятна атмосфера - отличен избор за разходка. Новогодишно забавление - който, докогато може!
Програма
1 ден София - Скопие - Охрид
Отпътуване от София в 07.00 ч. от паркинга на Централна автогара. Посещение на Скопие. Свободно време около 2 часа. Отпътуване за Охрид. Пристигане и настаняване в хотела. Вечеря. Нощуване.
2 ден Охрид
Закуска. Пешеходна разходка в Стария град с разглеждане на: църквата „Света София” - най-голямата средновековна църква в областта, църквата „Света Богородица Перивлепта” посветена на Дева Мария, „Свети Йоан Канео” църква от 13 в., амфитеатъра, крайбрежната улица на Охридското езеро, което е най-дълбокото в Европа и според учените е и най-старото на континента. Запазвайки уникалната водна екосистема с повече от 200 застрашени вида от световна значимост, езерото е обявено за част от световното природно наследство на ЮНЕСКО през 1979 г. Свободно време. Вечеря. Нощуване.
3 ден Охрид - манастира Свети Наум - Охрид
Закуска. Екскурзия до манастира „Свети Наум” - един от най-красивите в цяла Македония и предпочитано поклонническо средище. Основан е през 910 г. от Свети Наум, но сегашната сграда е построена в 16 в. От първоначалната църква е запазен малък параклис с гроба на Свети Наум. Свободно време. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в хотела. Нощуване.
4 ден Охрид - София
Закуска. Отпътуване за България около 12:00 ч. Пристигане в София вечерта.


Оферта № Е11522


Може да разгледате и други предложения за Македония
АЛБАНИЯ - древен дух и средиземноморска красота. Обиколна програма
АЛБАНИЯ - древен дух и средиземноморска красота. Обиколна програма
Маршрут: София – Поградец – Eлбасан – Круя - Тирана – Дуръс - Арденица - Берат - Вльора - Гирокастро - Бутринт - Саранда - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 720.00 лв.
ВЕЛИКДЕН В АЛБАНИЯ
ВЕЛИКДЕН В АЛБАНИЯ
Маршрут: София – Елбасан - Дуръс – Тирана – Круя - манастира Арденица - Берат – Дуръс – Охрид – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 595.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах