Вашата оценка

НАЦИОНАЛЕН СЪБОР-НАДПЯВАНЕ „СТРАНДЖА ПЕЕ”

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии България




“Странджа пее" е първият в България национален събор за народно творчество. Първото му издание е през 1960 г. в Граматиково. След него са съборите в Копривщица, Предела и Рожен.

Прикачен файл: 11643Strandzha pee.docx

Програма
1 ден София - Бегликташ
Отпътуване в 7.30 ч. за тракийско светилище Бегликташ край Приморско. Беседа и отпътуване за с. Варвара, разположено на брега на Черно море, в подножието на странджанския връх Папия. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ден Бегликташ – Граматиково – Царево
Отпътуване за с. Граматиково. Посещение на експозиция „Горска сбирка” – беседа. Участие в празненствата на национален събор „Странджа пее”. Вечерта – отпътуване за Царево. Настаняване в хотел. Нощувка.
3 ден Царево – Равадиново – Созопол – София
Закуска. Отпътуване за посещение на замъка „Влюбен във вятъра” в Равадиново. Свободно време за обяд, разходка в Созопол. Отпътуване за София и пристигане вечерта.



Цената включва:
  • 2 нощувки, от които 1 в с. Варвара и 1 нощувка гр. Царево, 1 закуска, 1 вечеря, посещение с беседа на експозиция „Горска сбирка” в с. Граматиково, входна такса в замъка край Равадиново, посещение на тракийско светилище Бегликташ край Приморско, автобусен транспорт, водач, застраховка.
Цената не включва:
  • разходи от личен характер, музейни такси извън описаните в програмата
Други:
Намаление за: отпътуване от Пловдив – 15 лв.
Начин плащане: – 50 % депозит при записване, до 15 май. Доплащане – до 08 юни.
Необходим минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 30
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 08 юни 2020 г.


Оферта № Е11643



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах