Вашата оценка

НОВА ГОДИНА в ТУРЦИЯ - Кушадасъ в хотел Seven Seas Sealight Elite 5*

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Турция




4 нощувки на база Ultra All Inclusive с включена Новогодишна Гала вечеря със сет меню с неограничена консумация на местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки в Neapolis + вътрешен отопляем басейн, турска баня, сауна, фитнес център, Wi-Fi интернет

Прикачен файл: 11745NY_Kushadasu_ 2021_docx.docx

Програма
1 ден /28.12.2020/: София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Кушадасъ
Отпътуване от София /Трафик Маркет/ в 18:00ч., Пазарджик в 19:30ч., Пловдив в 20:00ч. /хотел “Санкт Петербург”/, Хасково в 22:00ч.за Кушадасъ. Нощен преход.
2 ден / 29.12.2020/: Кушадасъ
Пристигане в Кушадасъ преди обед, настаняване в хотел Seven Seas Sealight Elite 5* Обяд. Свободно време за почивка и релакс сред 5 звезден лукс. Вечеря. Нощувка /1/.
3 ден /30.12.2020/: Кушадасъ
Закуска. Свободно време или по желание /срещу доплащане/ екскурзия до Памуккале. Вечеря. Нощувка /2/.
4 ден /31.12.2020/: Кушадасъ - Ефес /по желание/
Закуска.Свободно време за релакс или по желание /срещу доплащане/ екскурзия до древния град Ефес. Подготовка за Празничната новогодишна вечеря. Нощувка /3/.
5 ден /01.01.2021/: Кушадасъ - Сьоке /по желание/
ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА! Късна закуска. Свободно време за отдих или по желание /срещу доплащане/ Екскурзия до Сьоке. Вечеря. Нощувка /4/.
6 ден /02.01.2021/: Кушадасъ - Хасково - Пловдив - Пазарджик - София
Закуска. Отпътуване за България на обяд. Нощен преход.
7 ден /03.01.2021/: София
Пристигане в София преди обед.

 

Цената включва:
  • Транспорт с лицензиран автобус категория 3*
  • 4 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Seven Seas Sealight Elite 5* в Кушадасъ
  • Новогодишна гала вечеря - сет меню с неограничена консумация на местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки в Neapolis
  • Шоу програма включваща ориенталски танци, DJ , томбола и много допълнителни изненади.
  • Безплатно ползване на вътрешен отопляем басейн, турска баня, сауна, фитнес център, Wi-Fi интернет
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс
  • Обслужване от представител на фирмата партньор в Кушадасъ
  • Пътни, гранични и фериботни такси
Цената не включва:
  • Допълнителни екскурзии:
  • Ефес, Дома на Дева Мария и Храма на Артемида : възрастен - 45 €; деца ( 07 - 12 г.) - 25 € /Двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на изброените обекти и обяд на шведска маса (напитките се заплащат допълнително). Възможност за пазаруване на локум, сувенири и др. /
  • Памуккале : възрастен - 45 €; деца ( 07 - 12 г.) - 25 € /Двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на Памуккале и древния град Хиераполис, обяд на шведска маса, възможност за пазаруване на сувенири от Оникс. В цената не са включени: Античния басейн, всички видове питиета по време на обяда. /
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
  • Доплащане замедицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 8.00 лв. (задължително доплащане). Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
  • Разходи от личен характер
  • Туристите желаещи да бъдат настанени на една маса в Новогодишната вечер, трябва да заявят желанието си предварително в офиса на агенцията.
  • Всичките 4 a'la карт ресторанта (мексикански, италиански, Риба и турски) по време на Новогодишните празници НЯМЯ ДА РАБОТЯТ!!!
  • Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Други:
Доплащане за:единична стая – 161 лв.
Видове настаняване:възрастен с 1 дете до 12.99 г.- 957 лв
Възр. с 2 деца 0 - 1,99 и 0 - 12,99 - 1102 лв.
2-ма възр. с дете 0 - 12,99 - 1122 лв.
2-ма възр. с 2 деца 0 - 1,99 и 0 - 12,99 - 1276 лв.
2-ма възр. с 2 деца 0 - 12,99 и 2 - 12,99 - 1428 лв.
3-ма възр. с дете 0 - 12,99 - 1512 лв.
Намаление за:Трети възрастен - 31 лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: - 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни
Срокове за анулации и неустойки:
За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени: От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.
От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.
От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.
Необходими документи: международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Начин на плащане: 30 % от пакетната цена; доплащане - до 10.12.20.
Забележка:Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Забележка:Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Оферта № Е11745


Може да разгледате и други предложения за Турция
ЯПОНИЯ – любов завинаги… ЯПОНИЯ – незабравима
ЯПОНИЯ – любов завинаги… ЯПОНИЯ – незабравима
Маршрут: София – Варшава/*Истанбул - Токио – Нико – Камакура - планината Фуджи-сан – Хаконе – Ошино Хакай – Мацумото - Такаяма - Ширакава-го – Каназава - Киото - Нара – Осака – Токио – Варшава/*Истанбул - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 8490.00 лв.
ИНДИЯ - изяществото на Тадж Махал, пищните храмове на 
Каджураху и могъщите крепости на Раджастан
ИНДИЯ - изяществото на Тадж Махал, пищните храмове на Каджураху и могъщите крепости на Раджастан
Маршрут: София – Истанбул - Делхи – Джанси – Каджураху – Орча - Джанси - Агра - Фатехпур Сикри – Джайпур – Джодпур – Ранакпур – Удайпур – Делхи – Истанбул - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 4190.00 лв.
Почивка на остров ЛЕСБОС
Почивка на остров ЛЕСБОС
Маршрут: София - Айвалък - остров ЛЕСБОС - Чанаккале – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1025.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах