Вашата оценка

НОВА ГОДИНА в ТУРЦИЯ - в Анталия - MIRACLE RESORT 5*

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Турция




ЦЕНИТЕ СА ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.10.2020 И ДЕПОЗИТ 50 лв на възрастен! Доплащане 21 дена преди датата на заминаване!
За желаещите да пътуват със собствен транспорт се приспада по 80 лв. на човек!


Програма
1 ден 28.12.2020
ръгване в 15.00 ч от София автогара “Сердика” - бивш "Трафик Маркет". В 17.00 ч от Пловдив хотел “Санкт Петербург”, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Казанлък, Варна и Бургас. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход.
2 ден 29.12.2020
Преди обед пристигане в Анталия. Настаняване в избрания хотел. Вечеря на шведска маса. Нощувка.
3 ден 30.12.2020
Закуска. Свободно време. Обяд и вечеря на шведска маса. По-желание екскурзия (срещу допълнително заплащане). Нощувка.
4 ден 31.12.2020
Закуска. Свободно време. Обяд на шведска маса. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с богато меню, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки и атрактивна празнична програма. Празничната вечер ще продължи до 2.30ч. Нощувка.
5 ден 01.01. 2021
Закуска. По-желание екскурзия (срещу допълнително заплащане). Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.
6 ден 02.01.2021
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане на другия ден рано сутринта в Пловдив, София на автогара “Сердика” - бивш "Трафик Маркет".

 

Цената включва:
  • Транспорт София-Анталия-София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус.
  • 4 нощувки на съответната база;/ALL – всичко включено/
  • медицинска застраховка на ЗК ЛЕВ ИНС АД с покритие 5000 евро ( от 65 години нагоре доплащане);
Цената не включва:
  • Задължително доплащане за Новогодишна гала вечеря: 140 лв./ на възрастен, дете от 0-6.99 - безплатно, дете от 7-12.99г. -70лв. Цената за Новогодишната гала вечеря е за балната зала на хотела!
  • Допълнителни екскурзии на място в курорта, организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност!
  • Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 8 лв.
  • Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 16 лв
  • Лица от 80г. и нагоре - доплащане 20 лв.
  • Разходи от личен характер.
  • Трансферите от други населени места
  • Застраховка отмяна на пътуване- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Възможност за добавяне на такава застраховка става само в деня на сключване на договора!
Други:
Доплащане за:единична стая – 145 лв.
Видове настаняване:LAND VIEW STANDARD ROOM - Двойна стая + доп. легло - 1190 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 1 възр. + 1 дете (2-12.99) - 695 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 1 възр. + 2 деца (2-2.99)(2-12.99) - 830 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 1 възр. + 2 деца (3-12.99)(3-12.99) - 950 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 2 възр. + 1 дете (2-12.99) - 965 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 2 възр. + 2 деца (0-1.99)(0-1.99) - 1090 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 2 възр. + 2 деца (2-2.99)(2-12.99) - 1100 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 2 възр. + 2 деца (3-12.99)(3-12.99) - 1295 лв.
LAND VIEW STANDARD ROOM - 3 възр. + 1 дете (0-12.99) - 1325 лв.
Местоположение на хотела: Хотелът се намира на 11 километра от центъра на Анталия и на 15 километра от летище Анталия, на първа линия.
В хотела: Хотелът е на площ от 135 000 кв.м., с пясъчна плажна ивица от 150м . Състои се от една центална сграда на 9 етажа, с 6 асансьора.
Услуги Обслужване по стаите, основен ресторант, дискотека, 4 а-ла-карт ресторанта ( турски, италиански, мексикански, рибен и морска храна), Bali House- турски палачинки и сладкиши, 6 бара, дискотека, 2 професиоанални футболни игрища, 1 футболно игрище за тренировка, 1 конферентна зала с пълно оборудване, която може да баде разделена на 3 отделни с капацитет от 1200 човека всяка, мини клуб ( 4-8), миди клуб ( 9-11), тийнейдж клуб(12-16) с мини шведска маса за тях, коли под наем, магазини, фризьор, фотографски услуги, бизнес център, телефон и факс, хим.чистене, доктор.
Стаи: Хотелът разполага с 425 стандартни стаи, 70% от които са с изглед кам морето, 122 фамилни стаи, 14 джуниър суита ( с големи тераси и изглед към морето), 11 стаи за инвалиди (локализирани на първия етаж). Всички стаи имат мокетно подово покритие и са с балкони.Оборудвани са с директен телефон, мини бар, сателитна телевизия, сейф, централен климатик ( работният режим се регулира от хотела), безжичен интернет, баня с вана, сешоар. Ежедневно почистване на стаите и смяна на кърпите, смяна на бельо веднъж на два дни. В хотела е забранено за домашни любимци.
Плаж: анимация; аеробика; билярд; вечерно забавление; водни спортове на плажа; дартс; масаж; тенис на маса; плажен волейбол; фитнес център
Хранене: Ultra All Inclusive - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство (и някои вносни) - без лимит.
Плаж: Собствен пясъчен, с душове и кабини за преобличане. Чадъри, шезлонги и матраци- безплатно. Плажни кърпи срещу депозитна карта, която се издава в деня на пристигане от рецепция на хотела по желание на клиента ( при загуба се заплаща глоба от 10 евро).
Безплатни Услуги: Сейф в стаите и на рецепция, минибар в стаите ( безалкохолни напитки и бира), напитки в дискотеката от 2300ч до 0200ч, тенис кортовете( с твърда настилка), киносалон, баскетбол, дартс, тенис на маса, аеробика, гимнастика и степ, фитнес център, шах, карти, плажен волейбол, мини футбол, мини голф, сауна, турска баня( парна част само), стрелба с лък и въздушна пушка, анимация.
Платени Услуги: Обслужване по стаите, бизнес център, телефон, хим.чистене, професионалните футболни игрища, Спа център, водни спортове, осветление, екипировка и уроци по тенис, магазини, игрална зала ( електронни игри), доктор, безжичен интернет в стаите.
Развлечения: 1 външен басейн с прилежаща към него площ от 3500кв.м, 1 басейн с 3 пързалки, както и 1 детски басейн с площ към него от 350кв.м и друг с две пързалки, 1 вътрешен басейн с подгряване на водата за възрастни и 1 детски, 4 тенис корта с оборудване, осветление и уроци, дневна анимация и вечерно шоу, аеробика, гимнастика, степ, фитнес център, киносалон, баскетболно игрище, стрелба с лък и въздушна пушка, дартс, маса на тенис, шах, игри с карти, плажен волейбол, мини футбол, мини голф, игрална зала, турска баня, сауна, Спа услуги ( масаж, пилинг, салон за красота), водни спортове.
Хранене:Ultra All Inclusive -
Закуска, късна закуска, обяд, вечеря , следобедни закуски с чай или кафе, снаксове, късни закуски, безалкохолни и алкохолни местни и вносни напитки.
Посещението в а-ла-карт ресторантите се осъществява с предварителна резервация и е безплатно само веднъж седмично.
Платено- фрешове, бутилирани безалкохолни и алкохолни местни и вносни напитки ( енергийни напитки, шампанско, вина,отлежали алкохолни напитки-коняк, уиски, водка и ликьори).
Посещението в а-ла-карт ресторантите се осъществява с предварителна резервация и заплащане от 10 евро на човек за първо посещение, всяко следващо е безплатно.
Вносни напитки в а-ла-карт ресторантите. Деца под 6г не се допускат в а-ла-карт ресторантите.
ДОПЛАЩАНЕ: за отпътуване от Варна и Бургас - 25 лв. на човек в две посоки - Mинимален брой туристи за осъществяване на пътуването 35 човека
за отпътуване от Велико Търново, Габрово - доплащане по 25 лв. на човек, за отпътуване от Казанлък - доплащане по15 лв. на човек, за отпътуване от Стара Загора доплащане по 15 лв. на човек - тръгванията от всички градове са гарантирани при събрани 20 човека, ако необходимият брой туристи не е събран ще се предложат други гарантирани градове за отпътуване!
Краен срок за уведомяване на потребителя, когато този брой не е набран - 15.12.2020!
ЗАБЕЛЕЖКА!
НАСТАНЯВАНЕ В АВТОБУСА СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ: ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 4 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 30 лева!
ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 5 ДО 12 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 20 лева!
ЗА ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева!
ЗАБЕЛЕЖКА: туристите желаещи да бъдат настанени на една маса в Новогодишната вечер, трябва да заявят желанието си предварително в офисите на ТА “Ориент 99” ООД.
Всичките 4 a'la карт ресторанта по време на Новогодишните празници НЯМЯ ДА РАБОТЯТ!!!
УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ! 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на ТА „ОРИЕНТ 99”.
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА „ОРИЕНТ 99”се съобщават в ден вторник, в седмицата на тръгване!
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса!
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валиден международен паспорт: Министерство на външните работи уведомява, че считано от 31.12.2014 г. не се разрешава влизане в Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове на граждани, чиито паспорти или документи, ползвани вместо паспорти, нямат срок на валидност най-малко шестдесет дни от датата на изтичане на срока на визата, на безвизовия гратисен период (90 дни в рамките на шест месеца) или срока на валидност на разрешителното за пребиваване.
Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Република Турция, да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с посочените изисквания.


Оферта № Е11762


Може да разгледате и други предложения за Турция
ЯПОНИЯ – любов завинаги… ЯПОНИЯ – незабравима
ЯПОНИЯ – любов завинаги… ЯПОНИЯ – незабравима
Маршрут: София – Варшава/*Истанбул - Токио – Нико – Камакура - планината Фуджи-сан – Хаконе – Ошино Хакай – Мацумото - Такаяма - Ширакава-го – Каназава - Киото - Нара – Осака – Токио – Варшава/*Истанбул - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 8490.00 лв.
ИНДИЯ - изяществото на Тадж Махал, пищните храмове на 
Каджураху и могъщите крепости на Раджастан
ИНДИЯ - изяществото на Тадж Махал, пищните храмове на Каджураху и могъщите крепости на Раджастан
Маршрут: София – Истанбул - Делхи – Джанси – Каджураху – Орча - Джанси - Агра - Фатехпур Сикри – Джайпур – Джодпур – Ранакпур – Удайпур – Делхи – Истанбул - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 4190.00 лв.
Почивка на остров ЛЕСБОС
Почивка на остров ЛЕСБОС
Маршрут: София - Айвалък - остров ЛЕСБОС - Чанаккале – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1025.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах