Вашата оценка

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Гърция




Новогодишни празници на брега на морето в луксозния 5-звезден СПА хотел GRECOTEL ASTIR EGNATIA LUXURY & SPA с посещение на Суфли, Александруполис, манастирa Успение Богородично в Макри, Дидимотико, Порто Лагос, езерото Вистонида и Ксанти!
Програма
1 ден 31.12.2020
Отпътуване в 7.00 ч. от София, 8.30 ч. от Пловдив (бензиностанция "OMV" до хотел Санкт Петербург), от Димитровград - 9.40, от Хасково - 10.00 ч. по маршрут Свиленград - Александруполис. Попътно спиране в Суфли – градче, съхранило архитектура от края на 19 век, известно с традиционния за местното население занаят – копринарство. Посещение на музея на коприната в Суфли /включено в цената/. Следобяд пристигане в град Александруполис, наречен на гръцкия крал Александрос, а у нас известен още и със старото си турско име Дедеагач. Настаняване в хотела. Свободно време. 21.00 часа НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА с празнична програма и жива музика!
2 ден 01.01.2021
Късна закуска. Свободен ден. Пешеходна разходка в центъра на град Александруполис /включена в цената/. Ще се насладите на приятната, празнична атмосфера на града - фотопауза при Александруполският фар построен през 1880 г, който е символ на града и втори по височина в света със своите 27 метра. В ясна нощ фарът е забележим от разстояние 23 морски мили. Разходка до пристанището и крайбрежната улица, старата част на града - плетеница от тесни улички с множество китни работилници, магазини за сувенири, ресторанти и кафенета. Разходка с автобус до манастирa Успение Богородично в село Макри /включена в цената /при мин. 20 желаещи/. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ден 02.01.2020
Закуска. Свободен ден. По желание /срещу заплащане/ целодневна екскурзия до Порто Лагос, езерото Вистонида и Ксанти – 30 лв. В 09:00 часа отпътуваме на изток към Порто Лагос, уникално разположен на брега, между живописен залив на Егейско море и обширното солено езеро - лагуна Вистонида. Ще се насладите на прекрасно творение на Природата, сътворила тук дом за повече от 320 вида пернати, ще ви изпълнят с мир и възхищение: метоха „Свети Николай” от 11 век и новата църква „Успение Богородично” с чудотворната икона - копие на Ватопедската Богородица Пантанаса, разположени на две островчета в езерото, сякаш плуващи в него. Мястото тук е повече от всякога посещавано след чудото с явяването на Богоридица през август 2005 г. Според информация, публикувана в athos.alexsoft.gr, от този момент от иконата на Света Богородица в метоха, започнало да изтича миро. След като чуете и историята за българските славни владетели тук, сред които и севастократор Момчил, ще се отправим към Ксанти. Разходка в един от големите градове на Егейска Тракия Вечеря. Нощувка.
4 ден 03.01.2020
Закуска. Отпътуване за България. Попътно спиране за почивка и разходка в Дидимотико – малко градче с богато историческо минало. Пристигане в София на площад "Александър Невски" вечерта.


Оферта № Е11781


Може да разгледате и други предложения за Гърция
ГЪРЦИЯ - Великден на Йонийското крайбрежие
ГЪРЦИЯ - Великден на Йонийското крайбрежие
Маршрут: София – Парга - остров Лефкада – остров Кефалония – остров Итака – остров Меганиси – остров Скорпиос - Йоанина – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 585.00 лв.
Круиз Егейска панорама – Гърция и Турция с Родос
Круиз Егейска панорама – Гърция и Турция с Родос
Маршрут: Атина – Истанбул – Миконос – Родос – Крит – Санторини
Дати:
Вид транспорт: Ферибот Ферибот
Цена от 2830.00 лв.
Почивка на остров ЛЕСБОС
Почивка на остров ЛЕСБОС
Маршрут: София - Айвалък - остров ЛЕСБОС - Чанаккале – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1025.00 лв.
Великден на остров КОРФУ
Великден на остров КОРФУ
Маршрут: София - Кулата - Солун - Верия - Козани - Йоанина - Игуменица – Остров Корфу - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 585.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах