Вашата оценка

КОЛЕДА в България в АУГУСТА Spa Hotel с 3 нощувки със закуски и 2 вечери!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии България




В СПА Хотел АУГУСТА, Хисаря*** вярваме, че всеки заслужава пълноценна почивка, професионална грижа за здравето и серия от зареждащи, емоционални изживявания. С тази мотивация и дългогодишните си традиции в гостоприемството, винаги се стремим да удовлетворяваме и надхвърляме очакванията на нашите гости. По време на Вашия престой в хотел АУГУСТА ще се насладите на професионално обслужване със специално внимание към Вашите индивидуални желания. Предлагаме и разнообразие от допълнителни услуги, предоставящи възможността да организирате почивката си изцяло според Вашите лични предпочитания.

 https://augustaspa.com/

 

Прикачен файл: 11804KOLEDA v AUGUSTA SPA HOTEL 2020.doc

Програма



Цената включва:
  • 3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери, туристическа застраховка, Гостите на хотела ползват безплатно: вътрешен басейн, детски басейн и детска водна пързалка, джакузи – всички с минералнавода, фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпванена наличните паркоместа)., Традиционна вечеря на Бъдни вечер (постна) на 24.12.2020г. и Празнична Коледна вечеря на 25.12.2020г., с фиксирани сет-менюта, без включени напитки. ,
Цената не включва:
  • разходи от личен характер;Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт е 40.00 лв. за всеки ден от престоя.
Други:
Доплащане за: единична стая - 155 лв.
доп. легло – възрастен в двойна стая - 186,00 лв
за доп. легло в двойна стая – дете до 12 год. - 125,50 лв
настаняване във Фамилна стая при настаняване на 3-ма души - 62,00 лв
настаняване във фамилна стая на 4-ти гост възрастен - 186.00 лв.
настаняване във фамилна стая на 4-ти гост - дете до 12г. - 125.50 лв.
настаняване в Едностаен апартамент при настаняване на 2-ма души - 257,00 лв
Настаняване в едностаен апартамент за 3-ти гост възрастен - 186,00 лв.
настаняване в едностаен апартамент за 3-ти гост - дете под 12г. - 125,50 лв.
за настаняване в Двустаен апартамент при настаняване на 4-ма души - 30,00 лв
за настаняване в двустаен апартамент на 5-ти гост - възрастен - 186 лв.
за настаняване в двустаен апартамент на 5-ти гост -дете под 12 г. - 125,50 лв.
Общи условия: Допълнително легло в двойна стая се поставя след поискване и се заплаща попосочените по-горе цени.
Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло, услуги и вечери. Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер и не включва вечеря.
Допълнително могат да се настанят и гости (възрастни и деца) без ползване на допълнително легло, по - посочените горе цени, както следва: във Фамилна стая (4-ти гост във Фамилна стая – на 1 от 2-те двойни легла), в Едностаен апартамент (3-ти и 4-ти гост, на разтегателен диван в хола) и в Двустаен апартамент (5-ти гост – на дивана в хола).
Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на цената на двойна стая.
Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт е 40.00 лв. за всеки ден от престоя. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.
Разплащане на резервациите:100% предплащане в тридневен срок от дата на резервиране. Неплатените в срок резервации ще се считат за анулирани. Всички резервации се приемат и потвърждават по имейл, с писмено потвърждение от страна на хотела
Условия за анулации: до 30.11.2020г. – 30% неустойка от предплатената сума, след тази дата се дължи 100% неустойка от извършеното авансово плащане.
Политика за хранене: закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню или на бюфет (без възможност за самообслужване).
вечерите – на фиксирано сет-меню, съгласно Указанията на МТ за фунциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.
Гостите с предплатена вечеря ще имат осигурени места в ресторанта, съгласно действащите разпоредби на МЗ .
Всички останали гости могат да направят резервация на място, до изчерпване на наличните места.


Оферта № Е11804



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах