Вашата оценка

Пакет „Зимен релакс“ в СПА хотел АУГУСТА 3*** в ХИСАРЯ! 20 процента LAST MINUTE отстъпка!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии България




Дати по избор от 03.01.2021г. до 31.01.2021 г. в дните от неделя до четвъртък включително,
няма изискване за минимален брой нощувки


Хисаря е любимо място за почивка на много българи и чужденци
заради уникалните си природни дадености и богато културно-историческо наследство. Лечебните минерални извори в Хисаря от хилядолетия са притегателен център. Многото запазени забележителности са допринесли градът да бъде обявен за археологически резерват, в който могат да се видят останките на римски терми и административни сгради, базилики, амфитеатър, римска гробница и др.
Освен за любителите на балнеологията и на историята, градът има какво да предложи и на ценителите на активната почивка и спорта. Хисаря е разположена в живописна гориста местност с множество редки видове растения и птици, както и разнообразие от маршрути за планински походи, езда, колоездене, риболов...



Програма
Цени в лева на стая, на вечер:
 
Стаи
Със ЗАКУСКА:
неделя-четвъртък
-20% отстъпка

Единична стая (1 гост)

 

66,40

Двойна стая (1 или 2 госта)

84,80 лв. за двама/ по 42.40 лв. на човек

- Допълнително легло за възрастен

 24,80

- Допълнително легло за дете до 12 г.

12,40

Фамилна стая (до 3 госта)

140,00

- Доплащане за 4-ти гост - възрастен

24,80

- Доплащане за 4-ти гост - дете до 12 год.

12,40

Двустаен апартамент (за 4 госта)

176,00

- Доплащане за 5-ти гост - възрастен

24,80

- Доплащане за 5-ти гост - дете до 12 год.

12,40


Цената включва: 1 нощувка на база закуска и използване на безплатните зони в хотела

Цената не включва: транспорт, лични разходи

Описание на СПА ХОТЕЛ АУГУСТА
https://augustaspa.com

Стаите: Всички стаи са обурудвани с климатик, телевизор, хладилник, телефон, балкон с гледка към парка или към басейна и планината. Имат самостоятелна баня, снабдена със сешоар.

На територията на хотела: Спа хотел Аугуста в Хисаря се намира предлага целогодишно работещ безплатен закрит басейн, хидромасажна вана, детски басейн и пързалка с минерална вода, безплатен сезонен открит басейн с мокър бар, детски басейн, шезлонги и чадъри.

Осигурен е безплатен WiFi.

Гостите могат да се възползват от козметичното студио, безплатния детски кът, банкомат и магазина за сувенири.

Хотелът е сертифициран СПА център, предлагащ над 100 процедури. Има хидромасажни вани с лечебна минерална вода, лечебен масаж, физиотерапия и рехабилитация, солна стая, стая за релакс и др.

Гостите могат да ползват безплатно сауната и фитнес центъра.

Хотелът предлага а ла карт ресторант с европейски и национални ястия; конферентен център с 4 зали и техническо оборудване.

Хотелът предоставя велосипеди, а районът е популярна дестинация за конна езда, колоездене и риболов

Общи условия:
Настаняване – след 14:00 ч. Освобождаване – до 12:00 ч. Късно освобождаване – до 17:00 ч. и ранно настаняване от 08:00 ч. се доплащат + 50 % от цената на нощувката. Цените включват: нощувка, закуска на сет-меню, туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС.
Гостите на хотела ползват безплатно: вътрешен басейн,  детски басейн и детска водна пързалка, джакузи – всички с минерална вода, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).
Политика за хранене: закуската, включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню (или на бюфет, но без възможност за самообслужване), съгласно Указанията на МТ за функциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.  Ресторантът ще работи до 22:00ч., съгласно Заповед на МЗ № РД-01-718/18.12.2020г.
Хотелът работи при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ. При евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията на територията на хотела да бъде ограничено.
Към момента не работят следните съоръжения:  фитнес зали, конферентни зали и бар на вътрешния басейн.
Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло и услуги. Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер.
Политика за допълнителни легла и доплащания: Допълнително легло в двойна стая се поставя след поискване и се заплаща по посочените по-горе цени. Допълнително могат да се настанят и гости (възрастни и деца) без ползване на допълнително легло, по посочените горе цени, както следва: във Фамилна стая (4-ти гост във Фамилна стая – на 1 от 2-те двойни легла), в Едностаен апартамент (3-ти и 4-ти гост, на разтегателен диван в хола) и в Двустаен апартамент (5-ти гост – на дивана в хола). Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на  цената на двойна стая.
Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт е 40.00 лв. за всеки ден от престоя. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.
При предсрочно освобождаване предплатените суми не се възстановяват. Хотелът си запазва правото да променя цените и условията.





Оферта № Е11858



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах