Вашата оценка

ПОРТОКАЛОВИЯТ БРЯГ – КОСТА АЗААР, ИСПАНИЯ!


Изберете хотели за резервация по програмата

Почивка в Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*

ХОТЕЛ PENISCOLA PALACE & WELLNESS SPA - 4*

КОСТА АЗААР
Испания
цена: от 1140 лв.
Почивка в GRAND HOTEL PENISCOLA - 4*

GRAND HOTEL PENISCOLA - 4*

КОСТА АЗААР
Испания
цена: от 1195 лв.



ПОРТОКАЛОВИЯТ БРЯГ предлага не само чудесен климат, достатъчно топъл през всички годишни времена, но и плажове с изключително фин пясък, „сини флагове“ за чисто море, отлична инфраструктура и прекрасни хотелски комплекси, неповторим аромат от цветовете на портокалови гори, които са навсякъде около вас. Коста Азаар започва на границата между провинциите Каталуния и Кастейон, в северната си част, на юг граничи с Ривиера Валенсиана и нейната столица Валенсия.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ИСПАНСКА ПОЧИВКА в курорт ПЕНИСКОЛА на великолепния бряг Коста Азаар

С тази екскурзия ще посетите Пенискола /включена в пакетната цена/ - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала, вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания!

Освен това ще посетите и Сагунто /включена в пакетната цена/, средиземноморски град с повече от 2300 години история, където се пресичат следите на всички култури – на ибери, картагенци, римляни, мюсюлмани, евреи и християни.

А освен това с тази програма може да посетите:

ВАЛЕНСИЯ

БАРСЕЛОНА

МОРЕЯ – едно от най – очарователните средновековни градчета на Испания

ПЕНИСКОЛА (включена в цената)

САГУНТО (включена в цената)

ПЕЩЕРАТА САН ХОСЕ с подводната река И КАСТЕЙОН – столицата на провинция Кастейон

 


Описание на почивката
1 ден София - Пенискола
Среща в 16.50 ч. на Терминал 1 /старият Терминал на аерогара София. Полет на WIZZ AIR в 18.50 ч. за Валенсия. Кацане на летище Манисес в 21.10 ч. Трансфер и настаняване в хотел Peniscola Palace 4* или Grand hotel Peniscola 4* (само за дата 19.09.2020 г.) в курортното селище Пенискола. Студена вечеря, поради по-късното пристигане в хотела. Нощувка.
2 ден Пенискола
Закуска. Разходка /включена в пакетната цена/ с водача на групата из Пенискола - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала,вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. В Артилерийския парк на крепостта ще имате уникалната възможност да видите на живо, а и да нахраните редки птици. Ще имате малко време също да се „изгубите“ из тесните улички на Пенискола, да си напазарувате сувенири, да опитате местната бира Badum или любимите сладки на папа Луна. Заради красотата и очарованието си Пенискола е и любимо място за снимане на филми-като започнем от класическите „Calabuch“/1956 г/ и „El Cid“/1961 г./ с участието на София Лорен, та стигнем до новите продукции-сериалите „El Chiriguito de Pepe“ и 6-тия сезон на „Game of Trones“. Забележка: входните такси се заплащат отделно и на място: Пенискола крепостта + Артилерийския парк - 5.00 евро, за възр. над 60 г. – 3.50 евро, за деца до 09 г. – безплатно, за деца от 09-16 г. – 3.50 EUR, за групи от мин. 30 туристи – 3.50 евро. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания! Обяд. Следобед свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
3 ден Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
4 ден Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
5 ден Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
6 ден Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
7 ден Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
8 ден Пенискола - Сагунто - София
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите до 12.00 ч. /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела/. Обяд. Отпътуване за Сагунто /включена в пакетната цена/ и посещение на средиземноморския град с повече от 2300 години история, където се пресичат следите на всички култури – на ибери, картагенци, римляни, мюсюлмани, евреи и християни. Превземането на Сагунто от картагенците се превръща в повод за започването на Втората пуническа война между Картаген и Рим. Обсадата на Сагунто продължава 8 месеца през 219-218 година пр.н.е. като армията на Ханибал обсажда града, който по това време е съюзник на Римската република. Ще се разходим из уличките на т.нар. Худерия или еврейския квартал, който е един от най - добре запазените от Средновековието в Испания. Друга задължителна спирка и посещение е римският театър, прекрасно реставрирано съоражение с капацитет от 8000 места и с повече от 90 метра диаметър. Накрая ще се качим до внушителната крепост на Сагунто, която се простира на километър по дължината на планината и ще се насладим на впечатляващи гледки от високото. Продължаване за летище Манисес в Валенсия за полет до София в 21.50ч. Кацане на аерогара София в 01.55ч.



Цената включва:
  • 7 нощувки на ПЪЛЕН ПАНСИОН (закуска, обяд и вечеря на ШВЕДСКА МАСА с включени вино и вода за обяд и вечеря) в хотел Peniscola Palace 4* / хотел Grand hotel Peniscola Palace 4* (само за дата 21.09.2020 г.)
  • самолетен билет с ВКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ на авиокомпания WIZZ AIR (без кетъринг)
  • един брой регистриран багаж, който да не надвишава 20 кг и 1 брой малък ръчен багаж (тип дамска чанта или чанта за лаптоп, които да могат да се поберат под седалката) с размери 40/30/20 см
  • пешеходна полудневна разходка и посещение на старата част на ПЕНИСКОЛА с водача на групата /входните такси се заплащат на място/
  • обзорна екскурзия на Сагунто - средиземноморски град с повече от 2300 години история с с водача на групата
  • трансфер летище – хотел - летище
  • представител на български език по време на целия престой
  • медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс на Групама Застраховане ЕАД с покритие 5 000 EUR.
Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии на български език
  • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10.00 лв. Забележка: препоръчваме най - малко един месец преди отпътуване, да си извадите безплатната здравна Евро карта и да я носите със себе си, тъй като много медицински центрове в Испания работят с нея.
  • Забележка: стаите с частичен изглед море са на заявка – потвърждение!
Други:
Актуално полетно разписание програма: Авиокомпания WIZZ AIR
Полет W6 4409 19:00 София T1 (SOF) - 21:15 Валенсия (VCL)
Полет W6 4410 21:55 Валенсия (BCN) - 01:55 София (SOF)
допустим багаж:Всеки турист има право на 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 20 кг и 1 брой малък ръчен багаж (тип дамска чанта или чанта за лаптоп, които могат да се побират под седалката) с размери 40x30x20 см.
Начин на плащане: депозит - 500 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
Минимален брой за осъществяване на екскурзията: 35 туристи
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания.
Забележка: Транспортната агенция не разполага с автобуси специално пригодени за пътници в инвалидни колички.
Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № П1196


Може да разгледате и други предложения за Испания
ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2024 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР Включени две посещения на Барселона и на града-крепост Пенискола и възможност за посещение на ВАЛЕНСИЯ И ТАРАГОНА.
ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2024 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР Включени две посещения на Барселона и на града-крепост Пенискола и възможност за посещение на ВАЛЕНСИЯ И ТАРАГОНА.
Маршрут: София - Барселона - Пенискола - Валенсия - пешерата Сан Хосе - Кастейон де ла Плана - Тарагона - делтата на река Ебро - Морея - Пенискола - Барселона - София
Дати: 08-06-2024, 15-06-2024, 22-06-2024, 03-09-2024, 10-09-2024, 17-09-2024
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1620.00 лв.

ЕТИКЕТИ:
почивка в испания, почивка в испания пролет - лято, екскурзия до, екскурзия до испания 2019, почивка през лятото в испания, дати за почивка в испания 2019, пътуване до испания, 2019 испания, ранни записвания за почивка в испания, супер цена, посетете с нас испания, тур до испания, почивка със самолет до испания, екскурзия до коста азаар, почивка на портокаловия бряг, почивка в испания, испания през пролетта на 2019 г., лятна почивка в испания, на море в испания, самолетно пътуване до испания, обиколка на испания, екскурзия до барселона с почивка на море, посещение на валенсия, самолетна екскурзия в испания, испания - коста азаар, почивка в коста азаар, почивка в курорт пенискола, екскурзия до валенсия, почивка в испания, обиколка на валенсия, посещение на барселона, екскурзия до испания с посещение на барселона, почивка в хотел пенискола палас 4****, хотел peniscola palace& wellness spa 4*, топ сезон, почивки на пълен пансион, почивки за всички възрасти, ekskurzii sus samolet 2017, pochivki v ispania, na more v ispania, pochivka na portokalovia bryag, pochivki 2017, costa azahar 2019, pochivka v peniscola, patuvane do ispania, pochivka v ispania s poseshtenie na barcelona, taragona
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах