Вашата оценка

ГЕРМАНИЯ – Долината на река Рейн – Комбинирано пътуване със самолет и автобус! Имаме жена за комбинация!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Германия





Програма
1 ден София - Франкфурт
Полет с BULGARIA AIR до летище Франкфурт в 11.45 ч. Кацане в 13.15 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Свободно време. Вечерта присъединяване към основната група. Нощувка.
2 ден Франкфурт – Кобленц - Кьолн
Закуска. В 08.15 ч. – качване на багажа в автобуса. В 08.30 ч. – отпътуване от хотела. Туристическа програма във Франкфурт, включваща посещение на Стария град с Катедралата и къщата на Гьоте. Отпътуване за Кьолн с попътна спирка в Кобленц. Най – панорамната гледка към Стария град е точката, където двете реки - Рейн и Мозел се сливат, известна като „ъгъла на Германия”, до която се издига и величествената статуя на Вилхем I. Пристигане в най – големия град в района на Рейн. Настаняване в хотел. Нощувка.
3 ден Кьолн – Долината на река Рейн – Манхайм
Закуска. Разглеждане на известната Кьолнска Катедрала (UNESCO). По желание посещение на музея Лудвиг с една от най – големите колекции в света на Пикасо. Отпътуване за живописната долина на река Рейн, простираща се от Кобленц до Майнц. Следва една прекрасна екскурзия с кораб по поречието на р.Рейн (продълж. ~ 2.45 ч.) с незабравими гледки към стръмни хълмове, покрити с лозя, прорязани от виещата се река, малки градчета, чиито имена са синоними на най – добрите немски вина. Тук ще откриете драматичната Лорелай, легендарната скала, от която сирена примамвала мъжете към тяхната гибел. Продължаване за Манхайм, разположен на точката, в която се сливат двете реки Мозел и Рейн. Самият град е по своему мрежа от пресичащи се улици без имена, а само с букви. Настаняване в хотел. Нощувка.
4 ден Манхай - Хайделберг – Боденското езеро – остров Майнау
Закуска. Отпътуване за Хайделберг, известен с най – стария университет в Германия. Пристигане и начало на туристическата обиколка, която започва от Марктплац пред сградата на Кметството. Разглеждане на града, спасил се от въздушните атаки по време на Втората световна война и запазил непокътнати сгради от Средновековието и ранния Ренесанс. Посещение на замъка Хайделберг - една от най – красивите готическо – ренесансови сгради в Германия. Отпътуване за Боденското езеро. Пристигане в красивото селище Меерсбург, разположено на самото езеро Констанц (или Боденско езеро) с терасовидно разположени улици и средновековна атмосфера, а оттам с ферибот се отпътува за селището Констанц. Разглеждане на неговата готическа катедрала. Продължаване с автобус за Майнау. Неслучайно Майнау, със своите прекрасни градини и колекция от пеперуди, е известен като “Островът на цветята”. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
5 ден Баварските замъци - Мюнхен
Закуска. Отпътуване за най – известните замъци на Бавария. Посещение на Замъка Нойшванщайн - едно изключително стойностно, фантастично и романтично сътворение в неоготически стил, построено през 1886 г. e по нареждане на Лудвиг II Баварски, една негова вманиачена идея за творчество в двойни екземпляри, превърнала интериора на повечето зали в копия на сцени от опери на Вагнер. След това следват Замъците Хоеншвангау (разглеждане отвън) и Линдерхоф, фантастична сграда в стил барок – рококо, построена през 1870 – 74 г. от романтичния баварски владетел Лудвиг II. Интериорът е призрачен, но по – интересни са преди всичко градините, украсени със статуи, малки параклиси, фонтани, водни каскади. Продължаване за Мюнхен. Настаняване в хотел. Нощувка.
6 ден Мюнхен - Блед - Любляна
Закуска. Отпътуване за най - известния в Словения курорт Блед – перлата на Алпийския регион заедно с изумрудено зеленото езеро. Разглеждане на средновековния замък Блед /XI в./, разположен на скала, надвесила се над езерото. Продължаване за Любляна - разходка в центъра на града. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
7 ден Любляна - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.



Цената включва:
  • самолетен билет София – Франкфурт на авиокомпания BULGARIA AIR, летищни такси, 1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 брой ръчен до 10 кг с размери 55х40х25 см, транспорт с автобус по време на туристическата програма, трансфер летище-хотел, 6 нощувки със закуски, от които 1 – във Франкфурт в хотел 3***, 1- в Кьолн в хотел 3***, 1 – в Манхайм в хотел 4****, 1 – в района на Боденско езеро в хотел 3***, 1 – в Мюнхен в хотел 3***, 1 – в Любляна/околности в хотел 3***, такса за ферибот Меерсбург – Констанц, водач от агенцията, туристическа програма в определените градове и обекти по маршрута на български език.
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните обекти по туристическата програма и корабчето по р. Рейн ¬- 20 EUR за група от мин. 20 туристи.
Други:
Намаление за: дете до 12 год. с двама възрастни на допълнително легло – 90 лв.
3-възрастен – 30 лв.
Доплащане за: медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR – 8 лв., над 65 г. – 16 лв., над 75 г. – 32 лв.
при недостигнат мин.брой от 35 туристи /общо за самолетен и автобусен вариант/ и при записани не по – малко от 30 тур. – 60 лв. /заплаща се с основния пакет/
единична стая – 295 лв.
градска такса в хотелите – ~1.5 - 2 EUR на турист на ден /заплаща се директно на рецепцията на хотела/.
Информация за музейни такси: Франкфурт - Къщата на Гьоте – 7.00 EUR, за деца 7-18 г. и студенти – 3.00 EUR, за групи от мин. 11 тур. – 5.00 EUR, за групи от мин. 20 тур. – 4.00 EUR, изкачване с асансьор на небостъргача Майн Тауър – 7.50 ЕUR, за студенти и пенсионери - 5.00 ЕUR, билет с намаление и за групи от над 30 туристи – 5.00 ЕUR, ученически групи от мин. 30 тур. – 4.50 EUR, Нюрнберг - Къщата на Албрехт Дюрер - 6.00 EUR, за групи от мин. 15 тур. – 5.00 EUR, Хайделберг - Замъкът Хайделберг – за възрастни 8.00 EUR, доплащане за аудиогид – 5.00 EUR, за групи от мин. 20 туристи – 5.40 EUR, Бамберг - Катедралата Св. Петър и Св. Павел – възрастен – 6.00 EUR, за деца, ученици и студенти - 2.50 EUR, деца до 6 г. - безплатно; групи до 25 туристи – 5.00 EUR, Долината на Рейн – разходка с корабче (2.45 мин.) – 20.00 EUR за група от мин. 20 тур. Тръгването е в 16.00 ч. от Ст. Гоар. Круизът преминава покрай известната скала Лорелай и завършва в 18.45 ч. в Рюдесхайм, Замъкът Нойшванщайн - вход за възр. – индивидуално посещение – 13.00 ЕUR, групова цена – 12.00 ЕUR, за деца до 18 г. – безплатно. Към цената на билета се прибавя и задължителна официална такса резервация – за групи от мин. 15 тур – 2.00 ЕUR /необходимо е при записването на екскурзията да заявите предварително Вашето желание за посещение, тъй като агенцията съдейства за резервирането на определен час и закупуването на билетите по банков път с цел избягване на дългите опашки пред касите на замъка/. В цената на билета е включен ползване на аудио гид на различни езици, включително и на руски, но не на български. Възможност за изкачване до замъка: пеша (~40-45 мин.), с файтон - 7.00 EUR в посока замъка, тръгването е от хотел Мюлер, крайната спирка е на 10 мин. пеша ИЛИ с автобусче – изкачване – 2.50 EUR, крайната спирка е на 5 мин. пеша до замъка. Слизане от замъка: пеша (~25 мин.), с файтон – 3.50 EUR, с автобусче връщане - 1.50 EUR, комбиниран билет отиване + връщане – 3.00 EUR, Замъкът Линдерхоф - вход за възрастни - 8.50 ЕUR, за групи от мин. 15 тур. - 7.50 ЕUR, за деца до 18 г. – безплатно. Към цената на билета се прибавя и задължителна официална такса резервация за определен час на влизане и озвучаване с информация на български език в размер на 2.00 EUR на турист, остров Майнау - вход за възр. – 22.00 ЕUR, за деца до 12 г. – безпл., студенти – 13.00 ЕUR, за групи от мин. 10 тур. – 17.50 ЕUR, Блед - Замъкът Блед – за възрастни – 11.00 EUR, за деца до 14 г. – 5.00 EUR, за студенти – 7.00 EUR, за групи от 10-21 туристи – 9.50 EUR, за деца до 14 г. – 4.50 EUR, за студенти – 6.50 EUR.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 10 туристи – за самолетен вариант, 35 – общо за самолетен и автобусен вариант.
Забележка: самолетният вариант се осъществява само при провеждане на автобусната програма
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Начин на плащане: депозит – 100 лв., доплащане – до 50 дни преди отпътуване.
Забележка: Пътуващите, които имат издаден ваучер за анулирано пътуване поради разпространението на Ковид19, сключват договор с 0 лв. /нула лв./ депозит, като използват частично или на 100% стойността му при окончателното плащане.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус * ферибот


Оферта № Е11680


Може да разгледате и други предложения за Германия
АВСТРИЯ - ГЕРМАНИЯ – ЛИХТЕНЩАЙН - ИТАЛИЯ
АВСТРИЯ - ГЕРМАНИЯ – ЛИХТЕНЩАЙН - ИТАЛИЯ
Маршрут: София – Кран - Ватенс - Инсбрук - Мюнхен - Щутгарт - Хайделберг - Шварцвалд - Гутах - Фрайбург - Колмар - Европа парк - Вадуц - Верона - Загреб - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1670.00 лв.
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски Алпи
Маршрут: София – Постойна/Кран - Сирмионе - Бардолино - Зеефелд – Инсбрук – Ватенс – Гармиш Партенкирхен - Болцано – Мерано – Кортина д’Ампецо - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1270.00 лв.
ГЕРМАНИЯ - Долината на р. Рейн и Баварските замъци - автобусна програма
ГЕРМАНИЯ - Долината на р. Рейн и Баварските замъци - автобусна програма
Маршрут: София – Загреб - Мюнхен - Нюрнберг - Бамберг – Франкфурт – Кобленц – Бон - Кьолн - Долината на река Рейн - Хайделберг – Боденско езеро – Остров Майнау - Баварските замъци – Тирол - Блед - София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1560.00 лв.
ГЕРМАНИЯ – Долината  на река Рейн – Комбинирано пътуване 
със самолет и автобус
ГЕРМАНИЯ – Долината на река Рейн – Комбинирано пътуване със самолет и автобус
Маршрут: София – Франкфурт – Кобленц - Бон - Кьолн - Долината на река Рейн – Хайделберг – Боденско езеро – остров Майнау - Баварските замъци – Тирол - Блед - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1680.00 лв.
ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци
ГЕРМАНИЯ - Бавария и нейните замъци
Маршрут: София – Кран – Баварските Алпи – Тиролски Алпи – Баварските замъци Линдерхоф – Нойшванщайн – Боденското езеро – остров Майнау - Мюнхен – езерото Химзее – Кран – София
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 1050.00 лв.
ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ – Баварски замъци и величествен Тирол
ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ – Баварски замъци и величествен Тирол
Маршрут: Пазарджик - София – Любляна – езерото Химзее – Мюнхен – Боденското езеро – остров Майнау – Баварските Алпи – Баварските замъци Нойшванщайн и Линдерхоф – Тиролски Алпи – Инсбрук – Ватенс – Загреб – София - Пазарджик
Дати:
Вид транспорт: Автобусни Автобусни
Цена от 985.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах