Вашата оценка

АНГЛИЯ - ФРАНЦИЯ - Консервативният Лондон и Романтичният Париж – пътуване с EUROSTAR под Ла Манш

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Великобритания




 
Програма
1 ден София - Лондон
Полет на авиокомпания WIZZ AIR аерогара София в 06.05 ч. за Лондон. Кацане в 07.30 ч. Трансфер от летището и начало на полудневната обиколка на Лондон с автобус и екскурзовод, включваща Катедралата Сейнт Пол, Тауър и Тауър Бридж, Трафалгарския площад с колоната на адмирал Нелсън, Уестминстърското абатство, Парламента и часовниковата кула Биг Бен, Оксфорд и Риджънт стрийт, Пикадили, Бъкингамския дворец и паметника на кралица Виктория, казармите на Кралската гвардия Даунинг Стрийт, Хайд парк. Настаняване в хотел. Следобяд свободно време за посещение на Музея на Мадам Тюсо с восъчните фигури, Националната галерия, Британския музей. Нощувка.
2 ден Лондон
Закуска. Придружени от водача на групата, се предвижда разходка с корабче по р. Темза до Гринуич с посещение на обсерваторията и нулевия меридиан, където туристите могат да си направят снимки, стъпили едновременно в западното и източното полукълбо. Свободно време за да се повозите на Лондонското око или да посетите Уестминстърското абатство – „кралският храм”, едно великолепно произведение на храмовата архитектура във Великобритания и рядък шедьовър на западноевропейската готика, да се разходите покрай Уайт хол – синоним на политическия живот на столицата и до къщата с № 10 на Даунинг стрийт - официалната резиденция на Министър – председателя. Нощувка. Забележка: придвижването в Лондон е с метро, с изключение на деня на провеждане на панорамната обиколка.
3 ден Лондон – Оксфорд - Стратфорд на р. Ейвън – замъкът Уорик
Закуска. Свободно време. През този ден ви предлагаме еднодневна автобусна екскурзия (изисква се предварителна заявка при сключване на договора за пътуване и плащане с основния пакет) до университетския град Оксфорд, до Стратфорд на р. Ейвън – родното място на Уилиям Шекспир и до средновекорния замък Уорик, считан за една от главните туристически атракции в страната. Нощувка.
4 ден Лондон – TGV- Eurostar - Париж
Закуска. Трансфер до жп гарата. Отпътуване с TGV- Eurostar /най-бързият влак в Европа, минаващ през тунела под Ла Манш за Париж/. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел. По желание разходка с корабче по Сена, чиито брегове в Париж са обявени от UNESCO за световно културно наследство. Нощувка.
5 ден Париж
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Париж с местен екскурзовод на български език (включена в пакетната цена) – площад на Републиката, квартал Маре с най-стария и красив площад на Париж – Вогезите, площад Бастилията, Кметството, Консиержри, Нотр Дам дьо Пари – Парижката Света Богородица, Сорбоната, Пантеонът, Люксембургската градина, Сен Жермен де Пре, Градините Тюйлери, площад Конкорд, Инвалидите, Марсово поле, Айфеловата кула, Трокадеро, Триумфалната арка, Шан-з-Елизе, Елисейският дворец, Мадлената, Операта Гарние, площад Вандом. Свободно време за посещение на Лувъра. Привечер разходка в Латинския квартал и по булевард Сен Мишел с тяхното кипящо студентско настроение. Нощувка.
6 ден Париж
Закуска. Отпътуване с метро до Айфеловата кула, от върха на която ще се насладите на невероятна гледка към града и парижката област Ил де Франс. Следобяд разходка в квартала на художниците Монмартр. Посещение на базиликата Сакр Кьор, площада на художниците Тертр, Монмартрското лозе, ресторанта Пъргавото зайче и разходка по старинните улички на митичния хълм, от където се открива чудесен изглед към града. Възможност за закупуване на сувенири. Нощувка. Забележка: придвижването в Париж е с метро, с изключение на деня на провеждане на панорамната обиколка.
7 ден Париж - Версай
Закуска. Екскурзия с водача на групата до двореца Версай, свързан с Великия век – епохата на Луи XIV, днес Музей на френската история (придвижването е с метро). Интерес представляват Галерията на Огледалата и големите апартаменти на Краля Слънце с имена на гръцки богове и богини, парка на Версай с многобройните езера и градини. Връщане в Париж. Придружени от водача на групата се предвижда разходка в квартала Дефанс с неговите футуристични небостъргачи и нова арка от стъкло и стомана. След това следва „променад”, както казват французите, по най - красивия булевард на света Шан-з-Елизе. Нощувка.
8 ден Париж – София
Закуска. Трансфер от хотела за летището. Полет на авиокомпания BULGARIA AIR в 10.15 ч. Кацане на аерогара София в 14.00 ч.
 

Цената включва:
  • самолетен билет София – Лондон - Париж – София на WIZZ AIR/BULGARIA AIR, летищни такси, 1 брой чекиран багаж до 20 кг, 7 нощувки със закуски в хотели 3***, от които 3 - в Лондон и 4 – в Париж, всички трансфери, билетите за влака TGV Лондон - Париж, полудневна обиколка на Лондон с автобус и екскурзовод на български език, панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български език, пешеходна разходка в Латинския квартал и площад Монмартър, туристическа програма на български език, водач - преводач от агенцията, медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR.
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните туристически обекти и разходките с корабчета в Париж и Лондон, както и всички допълнителни екскурзии, мероприятия за свободното време и билетите за градски транспорт.
Други:
Минимален брой туристи: 20 туристи
Доплащане за: единична стая – 545 лв.
мед. застраховка за лица над 65 г. – 20.00 лв., над 75 г. – 40.00 лв.
при недостигнат мин.брой от 20 туристи и при записани не по – малко от 15 тур. – 95 лв. /заплаща се с основния пакет/
градска такса в хотелите – от 1.50 ЕUR-2.50 EUR на турист на ден /заплаща се директно на рецепцията/.
повишение на горивни и транспортни разходи - 55 лв.
Намаление за: дете до 12 г. с 2-ма възрастни в стая – 250 лв.
Необходими документи: задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на прибиране в България;; няма санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Използвани транспортни средства по програмата: самолет • автобус • влак TGV
Начин на плащане: депозит – 400 лв., доплащане – до 31 дни преди отпътуване.
Отстъпка за редовни клиенти: 3% върху пакетната цена в двойна стая. Същата отстъпка важи и за резервации чрез оторизираните агентски бюра.
Допълнителни мероприятия: еднодневна екскурзия до Оксфорд, Стратфорд на Ейвън, замъка Уорик – 175 лв. при 15 туристи, включват организиран транспорт с автобус и водач, входните музейни такси и аудио гид се заплащат на място, изисква се предварителна резервация и плащане с основния пакет.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12136


Може да разгледате и други предложения за Великобритания
Обиколка на цяла ВЕЛИКОБРИТАНИЯ – най-значимото от АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС
Обиколка на цяла ВЕЛИКОБРИТАНИЯ – най-значимото от АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС
Маршрут: София – Лондон – Оксфорд - Стратфорд на Ейвън – Лийдс - Йорк – Глазгоу - Единбург – Кейрнраян – ферибот – Дъблин – имението Пауърскорт – Килкени – Уотърфорд/ Трамор – Рослеър – ферибот – Пембрук – замъка Пембрук - Кардиф – Нюпорт/ Бристол – Стоунхендж – Уиндзор – Лондон - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 3950.00 лв.
АНГЛИЯ - ФРАНЦИЯ -
Консервативният Лондон и Романтичният Париж – пътуване 
с EUROSTAR под Ла Манш
АНГЛИЯ - ФРАНЦИЯ - Консервативният Лондон и Романтичният Париж – пътуване с EUROSTAR под Ла Манш
Маршрут: София – Лондон - Париж - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2790.00 лв.
Непознатата ШОТЛАНДИЯ – мистичната земя на Албиона,
истории за келтско начало, „красиви умове‛ и безгранично свободолюбие
Непознатата ШОТЛАНДИЯ – мистичната земя на Албиона, истории за келтско начало, „красиви умове“ и безгранично свободолюбие
Маршрут: София – Единбург – Фолкърк – Монумента на Уилям Уолъс – Сейнт Андрюс – Дъндий – двореца Балморал – замъка Дънотр – Абърдийн – Инвърнес – езерото Лох Нес – замъка Ъркърт – Форт Уилям – замъка Ейлиън Донан - остров Скай – Гленфинан – Гленко – Лох Ломонд – Глазгоу – параклис Рослин – Единбург – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 3790.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах