Вашата оценка

Майски празници в ИСПАНИЯ! Класическите градове: Мадрид, Толедо, Барселона, Валенсия, Авила, Сеговия + 5-дневна почивка, пълен пансион на Портокаловия бряг, Коста Азаар! СТОП ПРОДАЖБИ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля проверете други наши предложения за Екскурзии Испания




8 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 5 обяда  с включени вино и вода/ 5 вечери с включени вино и вода




Програма
1 ден София – Барселона – Пенискола/Коста Азаар
Полет на BULGARIA AIR в 07.00 ч. от аерогара София за Барселона. Кацане на летище Ел Прат в 09.10 ч. Начало на панорамна обиколка /включена в пакетната цена/ на каталунската столица Барселона - втория по големина град в Испания, която започва от бул Диагонал, включва булевард Пасео де ла Грасиа, където се намират едни от най – емблематичните сгради Каса Батло на Гауди, Каса Лео Морера на Луис Доменек и Монтанер и Каса Аматлер на Кадафалк и минаване покрай шедьовъра на Антонио Гауди - Саграда Фамилия. Преди да достигнем хълма Монджуик, автобусът ще ни преведе през един от най - красивите площади на Каталунската столица – площад Испания. Днес освен крепостта там се издигат олимпийския пръстен със своите спортни съоръжения, дело на архитекти като Арата Исодзаки и Калатрава и внушителния силует на Националният дворец на Културата на Каталуня. От хълма Монжуик обиколката отвежда към пристанището и кралската корабостроителница и паметника на великия откривател Христофор Колумб. Продължаване за Коста Азаар-Портокаловия бряг. Настаняване в хотел Peniscola Palace 4* в курортното селище Пенискола. Вечеря. Нощувка. Испанската област Costa Azahar - ПОРТОКАЛОВИЯТ БРЯГ е идеално място за вашата ваканция заради топлото и приятно време с повече от 300 слънчеви дни в годината, фини плажове със златист пясък и прозрачно чисто море, отлична инфраструктура с прекрасни хотели, исторически места, дълги години обитавани от маври и християни, земя на тамплиери, оставили след себе си повече загадки, отколкото отговори като един от най - знаменитите средновековни обекти в Испания - папският град Пенискола, както и заради невероятно вкусната местна каталунска и интернационална кухня на богата шведска маса.
2 ден Пенискола
Закуска. Разходка /включена в пакетната цена/ с водача на групата из Пенискола - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала,вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. В Артилерийския парк на крепостта ще имате уникалната възможност да видите на живо, а и да нахраните редки птици. Ще имате малко време също да се „изгубите“ из тесните улички на Пенискола, да си напазарувате сувенири, да опитате местната бира Badum или любимите сладки на папа Луна. Заради красотата и очарованието си Пенискола е и любимо място за снимане на филми-като започнем от класическите „Calabuch“/1956 г/ и „El Cid“/1961 г./ с участието на София Лорен, та стигнем до новите продукции-сериалите „El Chiriguito de Pepe“ и 6-тия сезон на „Game of Trones“. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания! Обяд. Следобед свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ден Пенискола – пещерата Сан Хосе и град Кастейон де ла Плана
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна полудневна екскурзия до пещерата Сан Хосе с най-дългата подземна река в Европа и град Кастейон де ла Плана! Посещение на пещерата Сан Хосе, където по най - дългата подземна плавателна река в Европа се прави обиколка с лодка (входната такса за пещерата се плаща на място и не е включена в цената на екскурзията). След приключението в пещерата, продължава опознаването на провинция Кастейон с нейната столица - град Кастейон де ла Плана с население 170 000 жители. Автобусът ще ви остави на Площада на Независимостта, от където следва пешеходна разходка до историческото сърце на града – Площад Майор, където се намират най - еблематичните сгради на Кастейон - Кметството, Градският пазар, Катедралата Дева Мария и камбанарията Ел Фадри. Свободно време за пазар по най - дългата търговска улица в провинцията (престой общо 1.30 мин.). Връщане в хотела. Обяд. Вечеря. Нощувка.
4 ден Пенискола - Валенсия
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна еднодневна екскурзия до Валенсия. Обяд. Вечеря. Нощувка. Валенсия – 3-ят по големина град в Испания и Европейска столица на културата за 2010 г. В тази екскурзия е включена пешеходна разходка в елегантната старинна част на града с бароковия дворец на Маркиз де лос дос Агуас и Катедралата, автобусна обиколка до новата част на Валенсия и известния „Град на изкуството и културата”, отворил врати 1998 г. с отделения за изкуство, научни музеи и уникален аквариум. Входните такси се заплащат на място. Забележка: Предвиденият обяд в хотела, ще бъде предоставен като сух пакет
5 ден Пенискола
Закуска. Свободно време за разходка и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.
6 ден Пенискола – Толедо - Мадрид
Закуска. Отпътуване за Толедо (UNESCO). Обяд – сух пакет. Разглеждане /включено в пакетната цена/ на историческия град (UNESCO) с Катедралата, църквата Санто Томе, Синагогата. Продължаване за Мадрид. Пристигане и начало на панорамна автобусна обиколка (включена в пакетната цена) – главните търговски и административни артерии Гран Виа и Кастеляна с площад Колумб, минаване покрай стадиона на футболен клуб Реал Мадрид, Пуерта де Алкала, площад Испания – сърцето на града с градините Сабатини. пешеходна разходка из площад Пуерта дел Сол, площад Майор, площад Ориенте с новата Катедрала, посветена на Мадоната от Алмодена. Настаняване в хотел. Нощувка.
7 ден Мадрид – Авила – Сеговия
Закуска. Свободно време в испанската столица или по желание еднодневна екскурзия срещу допълнително заплащане до Авила (UNESCO) и Сеговия (UNESCO). Отпътуване и първа спирка в Авила (UNESCO) – невероятно средновековно селище, опасано с високи крепостни стени, дълги 2,5 км, с общо 9 порти и 82 полукръгли кули. „Градът на светците и на камъка", както го наричат в Кастилия и родно място на Света Тереза, е съхранил множество религиозни паметници, сред които са и готическата катедрала (края на XII - XIII в) и базиликата Сан Висенте. Продължаване за Сеговия (UNESCO), столица на провинция Кастилия – Леон, която привлича посетителите със знаменития си римски аквадукт от преди 2000 г. дълъг 728 м и висок 28 м, с живописната си стара част и със Замъка на Сеговия (Алкасар). Входните такси се заплащат отделно и на място. Връщане в Мадрид. Нощувка.
8 ден Мадрид – София
Закуска. Пешеходна разходка (включена в пакетната цена) из площад Пуерта дел Сол, площад Майор, площад Ориенте с новата Катедрала, посветена на Мадоната от Алмодена. Свободно време за посещение на музея Прадо, разходка и за последни покупки. Трансфер до летище Барахас. Полет за София в 18.15 ч. Кацане в 22.30 ч.

Описание на хотела в Пенискола:

 


Хотел PENISCOLA PALACE& Wellness SPA - 4* в курорта Пенискола  -www.peniscolapalace.com 

Хотелът е разположен на първа линия в един от най – известните испански курорти в района на Валенсия. Стаите на Пенискола Палас, барът, ресторантът, големият външен басейн и 2 джакузита, предлагат запомнящи се гледки към морето  и папския дворец. Старият град се намира на около 1 км от хотела, а крайбрежният булевард предлага отлична възможност за разходка на гостите на хотела. Хотелът разполага с 224 реновирани стаи с модерен и уютен интериор. Всички стаи имат тераса, климатик, баня със сешоар, телефон и телевизор.





Цената включва:
  • самолетен билет София – Барселона – Мадрид - София на BULGARIA AIR с летищни такси;
  • 1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 брой малък ръчен до 8 кг
  • 7 нощувки със закуски, от които 5 – в хотел PENISCOLA PALACE 4****, 2 - в Мадрид в хотел AGUMAR 4**** или подобен;
  • 5 обяда с включени вино и вода (единият обяд – сух пакет);
  • 5 вечери с включени напитки (вино и вода);
  • обзорна екскурзия на Барселона с екскурзовод на български език;
  • посещение на старата част на Пенискола с екскурзовод на български език;
  • посещение на Толедо с местен екскурзовод с превод от водача на групата;
  • панорамна автобусна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
  • пешеходна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
  • трансфер летище Eл Прат, Барселона - хотел в Пенискола;
  • трансфер Пенискола – Толедо - Мадрид;
  • трансфер летище Барахас, Мадрид - хотел в Мадрид;
  • екскурзовод на български език по време на целия престой;
  • медицинска застраховка/асистанс с покритие 5 000 евро за лица до 70 г.
Цената не включва:
  • входните такси на туристическите обекти
  • Допълнителни екскурзии на бълг. език:
  • Обзорна екскурзия Валенсия – eднодневна. Цена 50 евро (заплатена в България), за деца до 12 г. – 25 евро, цена 55 евро (заплатена на място) , за деца до 12 г. – 27 евро
  • Екскурзия Авила и Сеговия – еднодневна. Цена 50 евро (заплатена в България), за деца до 12 г. – 25 евро, цена 55 евро (заплатена на място), за деца до 12 г. – 27 евро
  • Екскурзия Пещерата Сан Хосе с най-дългата подземна река в Европа и град Кастейон де ла Плана, полудневна. Цена 40 евро (заплатена в България), за деца до 12 г. – 20.00 евро, цена 45 евро (заплатена на място ), за деца до 12 г. – 22.00 евро
  • Забележка: Провеждането на екскурзиите е на български език. Цените им са валидни при минимум 20 туристи. Входните такси на обектите се заплащат отделно и на място.
Други:
Намаление за: 3-ти възрастен - 85 лв.
дете 2-11.99 год.с 2-ма възр. – 175 лв.
Доплащане за: единична стая - 415 лв.
мед. застраховка за лица над 70 г.-85 г. – 10.00 лв., над 70 г. – 20 лв.
изглед море - 150 лв. на стая общо за 5-те нощувки в хотела в Пенискола (този тип стаи са на заявка - потвърждение)
повишение на летищни и транспортни такси /обявява се 20 дни преди отпътуване/.
Начин на плащане: депозит - 500 лв., доплащане до 35 дни преди отпътуване
Отстъпка за редовни клиенти: 3% върху пакетната цена в двойна стая. Същата отстъпка важи и за резервации чрез оторизираните агентски бюра.Минимален брой за осъществяване на екскурзията:
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и мед.изисквания за пътуване в Испания.
Отстъпка за редовни клиенти: 3% върху пакетната цена в двойна стая. Същата отстъпка важи и за резервации чрез оторизираните агентски бюра.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя, както и оставащи брой дни до периода на отпътуването. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5.00 % върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12226


Може да разгледате и други предложения за Испания
ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ - комбинирана екскурзия със самолет и автобус.
ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ - комбинирана екскурзия със самолет и автобус.
Маршрут: София – Мадрид – Толедо – Саламанка – Порто – Коимбра – Лисабон - Кабо да Рока – Синтра – Кашкайш – Ещорил - Лисабон – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2190.00 лв.
ИСПАНИЯ и
БАРСЕЛОНА през Априлската ваканция
ИСПАНИЯ и БАРСЕЛОНА през Априлската ваканция
Маршрут: София – Барселона – Лорет де Мар/ Коста Брава – Фигерас - Монсерат – Порт Авентура и Ферари Парк/ Коста Дорада – Барселона – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1360.00 лв.
ИСПАНИЯ - от Мадрид до Андалусия
ИСПАНИЯ - от Мадрид до Андалусия
Маршрут: София – Мадрид – Толедо – Кордоба – Севиля – Гранада – Малага – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1980.00 лв.
Майски празници в южна ИСПАНИЯ - обиколка на АНДАЛУСИЯ с почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус
Майски празници в южна ИСПАНИЯ - обиколка на АНДАЛУСИЯ с почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус
Маршрут: София – Малага – Коста Байена (Коста де ла Лус) - Херес де ла Фронтера – Аркос де ла Фронтера - Кадис – Гибралтар – Севиля - Кордоба – Гранада – Малага – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 1870.00 лв.
Майски празници в ИСПАНИЯ КЛАСИЧЕСКИТЕ ГРАДОВЕ – МАДРИД, ТОЛЕДО, ВАЛЕНСИЯ, БАРСЕЛОНА И ПОЧИВКА НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ - КОСТА АЗААР Четири екскурзии, включени в пакетната цена
Майски празници в ИСПАНИЯ КЛАСИЧЕСКИТЕ ГРАДОВЕ – МАДРИД, ТОЛЕДО, ВАЛЕНСИЯ, БАРСЕЛОНА И ПОЧИВКА НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ - КОСТА АЗААР Четири екскурзии, включени в пакетната цена
Маршрут: София – Барселона - Пенискола/ Коста Азаар – Валенсия – Толедо - Мадрид – Авила - Сеговия - Мадрид – София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2095.00 лв.
СЕВЕРНА ИСПАНИЯ – Пътят Камино де Сантяго – oт страната на баските до Галисия. Туристическа програма на български език
СЕВЕРНА ИСПАНИЯ – Пътят Камино де Сантяго – oт страната на баските до Галисия. Туристическа програма на български език
Маршрут: София – Барселона - Сарагоса – Олите - Памплона – Сан Себастиян - Билбао – Витория-Гастейс - Сантандер – Овиедо - Ла Коруня - Сантяго де Компостела – Понтеведра/ Виго - Саламанка - Мадрид - София
Дати:
Вид транспорт: Самолетни Самолетни
Цена от 2390.00 лв.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах