Вашата оценка

АВСТРИЯ И УНГАРИЯ с Виена и Будапеща, специализирано пътуване

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
20.11.2024
има места
798.00 лв. Резервирай


Програма
1 ден София – Виена
Отпътуване в 21.00 ч. от София от международна автогара „Сердика“ /Трафик маркет/ за Австрия по маршрут Калотина – Ниш – Белград – Будапеща - Виена.
2 ден Виена
Пристигане сутринта в Виена. Свободно време или възможност за запознаване с някои от забележителностите на града в зависимост от часа на пристигане. Настаняване в хотел след 15.00 ч. Нощувка.
3 ден Виена
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Виена, включваща Хофбурга, историческия център (UNESCO) с катедралата Свети Стефан, колоната на чумата, паметника на Мария Терезия. По желание посещение на двореца Шьонбрун – лятната императорска резиденция с местен лицензиран екскурзовод на български език – необходимо е предварително да заявите Вашето желание при записването на екскурзията – 10.00 EUR за местен екскурзовод + билет за посещението при мин. 20 тур. В 16.00 ч. - работно посещение на училище “Проф. Иван Шишманов”. Нощувка.
4 ден Виена - Будапеща
Закуска. Посещение на училище „Св. св. Кирил и Методий”. Отпътуване за Будапеща. Пристигане в унгарската столица и начало на вечерен панорамен тур. Настаняване в хотел. Нощувка.
5 ден Будапеща – София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.



Цената включва:
  • транспорт с автобус
  • 3 нощувки със закуски, от които 2 – в Виена в хотел 4****, 1 - в Будапеща в хотел 4****
  • местен екскурзовод на български език за панорамната обиколка на Виена
  • водач от агенцията
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR
Цената не включва:
  • входните такси за посещаваните туристически обекти и посещението на двореца Шьонбрун с местен екскурзовод
Други:
Доплащане за единична стая: 320 лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Начин на плащане: Записване и плащане на депозит от 300 лв. до 30.09.2024 г., доплащане – до 20.10.2024 г. Записванията продължават до изчерпване на местата!
ПЛАЩАНОТО Е САМО ПО БАНКОВ ПЪТ на посочената сметка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG64UNCR70001517346444
BIG код: UNCRBGSF
"ТА МОНДЕЛ ТРАВЕЛ" ООД
Основание за плащане: Виена - Будапеща, 20.11.2024, малко и фамилно име на пътуващия
На вниманието на пътуващите: Моля изпратете заявка на info@mondel-travel.com със следната информация – пълни имена на пътуващ / изписани на кирилица и латиница + ЕГН , номер на документ за самоличност и валидността му, телефон за връзка. В заявката можете да отбележите и желанието за включване в посещението на двореца Шонбрун.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12600



„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах